وزیر صنعت، معدن و تجارت انتخاب صد شرکت برتر در حوزههای مختلف صنعت و تجارت را عامل ایجاد رقابت مثبت برای پیشرفت و شفافیت مدیریتی در پیشبینی توانمندیهای فنی و اجرایی عنوان کرد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت صمت، سیدمحمد اتابک در مراسم انتخاب صد شرکت برتر کشور، بیست و هفتمین دوره این رویداد را مرحله جدیدی از رتبهبندی شرکتهای توانمند به ویژه در حوزه دانشبنیان دانست و گفت: با ورود دانشبنیانها، شور و هیجان رقابت در سبقتگیری سالم و کسب عنوان برتر؛ این دوره را متمایز از سالهای گذشته کرده است.
وی در همین رابطه افزود: «آی ام آی صد» یک نمای کاملا شفاف از وضعیت شرکتهای حایز رتبه در سطح فنی و اقتصادی ارایه میدهد و در صورت حرکت همهجانبه این رویداد به سمت خصوصیسازی و مشارکت بیشتر بنگاههای خصوصی، چهره
IMI100 و شاخصهای گزینش آن به نحو موثری ارتقا خواهد یافت.
سیدمحمد اتابک با اشاره به آن دسته از شرکتهایی که سهام آنها در اختیار بانکها است تاکید کرد: در نسل اول مدیران بانکی، اشتیاق پرداختن به امور زیرساختی کشور و توسعهی زیربنایی بیش از امروز به چشم میخورد و شاید بتوان گفت که بخش بزرگی از آبادانی شهری و روستایی و ایجاد صنایع مادر، حاصل نگرش مدیران نسل اول است.
وی با کارآمد دانستن طرز تفکر و عملکردی که آبادانی را برای کشور به ارمغان آورده، گفت: حال، انتظار بیشتری از مکانیزم بانکی با توجه به گسترش بیش از پیش دایره امکانات سرمایهای و اجرایی آن وجود دارد تا بتوانند با استفاده از توانمندی موجود بر بزرگترین چالش امروز صنعت و تولید که عبارت از ناترازی انرژی و محدودیت برق و گاز برای تولید و ارزآوری بیشتر است فایق آیند.
وزیر صمت با یادآوری نوع اقلیم کشور و امکان بهرهمندی از موهبت تابش خورشید در بیشتر فصول سال تصریح کرد: شرکتهای برتر به شکرانه توانمندی مالی و اقتصادی، وارد نهضت ایجاد نیروگاههای تجدیدپذیر به ویژه تولید برق از نعمت خدادادی انرژی خورشیدی شوند و در یک همت جمعی با مشارکت خوشههای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی سایه شوم توقف تولید به علت کمبود برق را از سر صنعت و تولید که پیشران کشور در مسیر توسعه است؛ بردارند.
اتابک در بخش دیگری از سخنانش به اجرای اصل 44 و خصوصیسازی پرداخت و گفت: این روند در برخی موارد به اعوجاج مدیریتی و ناکارآمدی انجامیده است که انتظار میرود با سپردن این بنگاهها به متولی تخصصی، از اتلاف منابع و هدررفت سرمایه جلوگیری و نتایج آن در قالب توسعه ملی و سهام عدالت عاید صاحبان واقعی یعنی مردم شود.
وزیر صنعت، معدن و نجارت در پایان با تاکید بر وظیفه ذاتی سازمان مدیریت صنعتی در تربیت مدیران و تداوم چرخه مدیریت و انتقال بین نسلی گفت: در دیدار هیئت دولت با رهبر انقلاب و تأکید معظمله بر تربیت مدیران با دانش و جوان و بر اساس برنامه هفتم توسعه، نیاز سالانه کشور به پرورش هزار مدیر شایسته مد نظر است و برای پیشگیری از ایجاد خلأ مدیریتی در انتقال بیننسلی، سازمان مدیریت صنعتی این هدف راهبردی را در اولویت برنامههای خود فرار داده است.
رئیس هیات عامل ایدرو در همایش شرکت های برتر ایران:
«شفافیت» رکن اصلی موفقیت کسب و کارهاست/ تشریح سه محور کلیدی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در بیست و هفتمین همایش شرکتهای برتر ایران (
IMI-100) گفت: شفافیت یکی از اهداف مهم و اصلی در حوزه نظامهای رتبهبندی دنیا و از ارکان اصلی موفقیت کسب و کار عنوان میشود و فراهمسازی شرایط نوسازی و بهسازی، بهکارگیری فناوری و هوشمندسازی سه محور کلیدی سازمان خواهد بود.
نظرات شما