رئیس اداره دامپزشکی رامسر گفت: یک رستوران در این شهرستان به دلیل عرضه گوشت خوک به مشتریان تعطیل شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، محمد جواد رفیعی با بیان این مطلب افزود: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مراجع ذیربط دولتی و همچنین در بازرسی انجام شده، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص شد که صاحب رستوران گوشت خوک را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه می‌کرد.
 
وی گفت: علاوه بر دامپزشکی رامسر که از صاحب این رستوران کته کبابی به مراجع قضایی شکایت کرده تا روال قانونی خود را طی کند، دادستان رامسر نیز با هدف تنبیه و معرفی رستوران به مردم، دستور پلمپ آن را به مدت یک هفته صادر کرد.
 
رفیعی گفت: این اولین باری است که در شهرستان رامسر چنین تخلفی دیده شده است.
 
شهرستان گردشگرپذیر رامسر در غرب مازندران با داشتن سه شهر، یک بخش، 205 روستا و آبادی دارای بیش از 70 هزار نفر جمعیت ثابت است و به خاطر برخوداری از موقعیت‌های ممتاز طبیعی نظیر دریا، جنگل، آثار تاریخی و گردشگری در تمامی فصول سال پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است.
 

لینک کوتاه
عرضه گوشت خوک رستوران گردشگرپذیر رامسر

اخبار مرتبط

 قیمت گوشت 14 برابر شد!

قیمت گوشت 14 برابر شد!

بررسی‌ها نشان می‌دهد هزینه سبد مصرفی خانوار در اردیبهشت‌ماه سال جاری نسبت به فروردین... 13 تیر 1403

نظرات شما