رئیس اداره دامپزشکی رامسر گفت: یک رستوران در این شهرستان به دلیل عرضه گوشت خوک به مشتریان تعطیل شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، محمد جواد رفیعی با بیان این مطلب افزود: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مراجع ذیربط دولتی و همچنین در بازرسی انجام شده، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص شد که صاحب رستوران گوشت خوک را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه می‌کرد.
 
وی گفت: علاوه بر دامپزشکی رامسر که از صاحب این رستوران کته کبابی به مراجع قضایی شکایت کرده تا روال قانونی خود را طی کند، دادستان رامسر نیز با هدف تنبیه و معرفی رستوران به مردم، دستور پلمپ آن را به مدت یک هفته صادر کرد.
 
رفیعی گفت: این اولین باری است که در شهرستان رامسر چنین تخلفی دیده شده است.
 
شهرستان گردشگرپذیر رامسر در غرب مازندران با داشتن سه شهر، یک بخش، 205 روستا و آبادی دارای بیش از 70 هزار نفر جمعیت ثابت است و به خاطر برخوداری از موقعیت‌های ممتاز طبیعی نظیر دریا، جنگل، آثار تاریخی و گردشگری در تمامی فصول سال پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است.
 

لینک کوتاه
عرضه گوشت خوک رستوران گردشگرپذیر رامسر

اخبار مرتبط

نظرات شما