افزایش قابل توجه قیمت گوشت گوسفندی سفره خانوارها را به شدت تحت تاثیر قرار داده و باعث شده است تا خانوارها در خرید این محصول صرفه‌جویی کنند و به دنبال گزینه‌های ارزان‌تر همانند سوسیس و کالباس بروند. این تغییرات نه تنها نشان‌دهنده فشار مالی بر مصرف‌کنندگان است، بلکه می‌تواند روند تغذیه خانوارها را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از اقتصادآنلاین، قیمت گوشت قرمز که در سال‌های اخیر به طرز قابل توجهی رشد کرده، در مرداد 1404 بار دیگر افزایش یافته است.
 
طبق مشاهدات میدانی قیمت هر کیلوگرم فیله گوساله و گوسفند در سطح شهر تهران از یک میلیون و 150 هزار تومان تا یک میلیون و 350 هزار تومان است. قیمت هر کیلوگرم ران گوسفندی نیز در مناطق مختلف پایتخت به حدود یک میلیون تومان رسیده است.
 
همچنین در مرداد 1404 قیمت گوشت گوساله لخم 900 هزار تومان و قیمت گوساله مخلوط 850 هزار تومان و قیمت جگر گوساله 850 هزار تومان است.

قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفندی با دنبه نیز حدود 850 هزار تومان است که نسبت به ماه قبل با حدود 100 هزار تومان افزایش مواجه شده است.
 
در همین حال بسیاری از قصابان و صاحبان گوشت فروشی‌ها از کاهش قدرت خرید مردم خبر می‌دهند. برخی از آنان می‌گویند بسیاری از مشتریان که در سال‌های قبل اقدام به خرید چند کیلوگرم گوشت می‌کردند اکنون تقاضای خرید کمتر از یک کیلوگرم گوشت را دارند.
 
فعالان این صنف معتقدند تداوم روند افزایشی قیمت‌ها می‌تواند بازار گوشت قرمز را با رکود بیشتری مواجه کند. به گفته آنان، کاهش حجم خرید خانوارها و جایگزینی گوشت‌های ارزان‌تر مانند مرغ یا سایر جایگزین‌ها از جمله سنگدان، سوسیس و کالباس از مهم‌ترین پیامدهای این گرانی است.

لینک کوتاه
قیمت گوشت قرمز بازار گوشت

اخبار مرتبط

نظرات شما