معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ظرفیت جوجه‌ریزی ماهانه بین 120 تا 140 میلیون قطعه در کشور خبر داد و گفت: بیش از 140 میلیون قطعه جوجه‌ریزی تا پایان آذر ماه انجام خواهد شد که نوید بخش تولید مناسب است.

به گزارش نسیم اقتصاد، محمدابراهیم حسن‌نژاد شنبه، 25 آذر در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرستان نهاوند با اشاره به ظرفیت خوب استان همدان در بخش کشاورزی اظهار کرد: استان همدان جزو استان‌های با ظرفیت کشور در بخش دامداری و صنعت طیور به شمار می‌رود.
 
 وی با بیان اینکه وضعیت کشور نیز در بخش تولید گوشت، وضعیت مناسبی است، افزود: سالانه حدود 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود.
 
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه خاطرنشان کرد: بیش از 2 میلیون و 600 هزار تن سالانه گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود به‌طوری که ظرفیت جوجه‌ریزی در ماه بین 120 تا 140 میلیون قطعه است.
 
وی با تاکید بر اینکه میزان جوجه‌ریزی در آذر ماه چشمگیر بوده است، گفت: بیش از 140 میلیون قطعه جوجه‌ریزی تا پایان آذر ماه انجام خواهد شد که نوید بخش تولید مناسب است.
 
حسن‌نژاد در بخش دیگر سخنانش به تلاش برای افزایش تولید گوشت مرغ اشاره کرد و ادامه داد: با افزایش تولید علاوه بر تامین نیاز کشور، میزان ذخیره‌سازی در کشور افزایش پیدا می‌کند همچنین با تولید بیشتر قیمت نیز مناسب‌تر خواهد شد.
 
وی در پایان با تاکید بر تمهیدات اندیشیده شده در راستای تامین نهاده‌های صنعت طیور اضافه کرد: بخش قابل توجهی از نهاده‌های مورد نیاز این صنعت از خارج تامین می‌شود از همین رو اقدامات لازم برای تأمین ذرت و کنجاله سویا در دستور کار قرار گرفته به نحوی که در این خصوص از این به بعد مشکلی نباشد.

لینک کوتاه
جوجه‌ریزی کشور افزایش تولید گوشت مرغ

اخبار مرتبط

نظرات شما