سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: به‌دلیل کیفیت خوب و مناسب قیر، شاهد عرضه این محصول در بازار جهانی و صادرات هستیم.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، «محمدمهدی حیدری» امروز (چهارشنبه) در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت قیر، آسفالت، سیمان و بتن، عایق ها و ماشین آلات وابسته اظهار داشت: در حوزه صادرات اقدامات خوبی انجام شده است و انجمن قیر در زمینه کیفیت و صادرات بسیار تلاش می کند.
 
وی افزود: 300 هزار کیلومتر راه های مختلف در کشور وجود دارد که باید از آنها نگهداری شود، همچنین همه ساله نیز راه های جدید به این راه ها اضافه می شود.
 
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه بحث کیفیت روسازی راه‌ها برای وزارت راه و شهرسازی مهم است، گفت: در این زمینه سه موضوع نوسازی ماشین‌آلات، نیروی انسانی و کیفیت در تولیدات را دنبال می کنیم، زیرا کیفیت قیر برای تبدیل شدن به آسفالت بسیار مهم است.
 
وی عنوان‌کرد: در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، کارخانه های تولیدکننده باید گواهینامه دریافت کنند؛ در این راستا نزدیک به نیمی از 100 واحد تولیدکننده قیر مورد تایید قرار گرفته اند و ما به مجموعه بخش خصوصی کمک می کنیم تا کیفیت قیر را افزایش دهند.
 
حیدری با اشاره به اینکه ارتقای قیر یکی از مسائل مهم در نوسازی آسفالت است، گفت: برای این امر نیازمند ارتقای کیفیت قیر هستیم که وزارت راه و شهرسازی به این موضوع ورود کرده است، همچنین در ارتقای کیفیت، موضوع ماشین آلات راه سازی نیز مهم است.
 
وی خاطرنشان کرد: برای نوسازی ماشین آلات نیاز به کار بسیار زیادی وجود دارد، در همین راستا درصدد هستیم تا نوسازی ناوگان را افزایش دهیم.
 
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به تخصیص قیر در پروژه های دولت و وزارت راه و شهرسازی، گفت: خط تخصیص قیر از بورس کالا جداست و طبق مصوبه های مجلس، قیر تهاتر در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد. ضمن اینکه در بورس کالا بحث تعیین قیمت و شفافیت در عرضه قیر دنبال می شود.
 
به گزارش ایرنا، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت قیر،آسفالت، سیمان و بتن، عایق ها و ماشین آلات وابسته با حضور و مشارکت بیش از 150 شرکت داخلی و خارجی و همچنین حضور پرنگ شرکت های دانش بنیان و استارتآپی، از امروز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به‌کار کرد و تا 25 آذرماه ادامه دارد.
 
شرکت کنندگان در این نمایشگاه ضمن عرضه جدیدترین و نوین ترین صنایع ، تجهیزات و ماشین آلات تولید و عرضه سیمان و بتن، صنایع و دستگاه های تولید و پردازش قیر و آسفالت و عایق های مختلف، روش های نوین و به‌روز تولید محصولات مرتبط با این نمایشگاه را نیز ارائه کردند. سیمان و قیر و کالاهای وابسته به این دو، از جمله کالاهای اصلی صادراتی شرکت های ایرانی به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای همسایه همچون عراق، افغانستان، پاکستان، آسیای مرکزی و کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
 
همزمان با برگزاری این نمایشگاه برای نخستین بار در جهان از جدیدترین قیر تولیدی بسیار ویژه که در برابر سرما تا منفی 25 درجه سانتیگراد مقاوم است، رونمایی شد.

لینک کوتاه
قیر تولیدی کشور بازار جهانی ماشین‌آلات راه‌سازی

اخبار مرتبط

نظرات شما