شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با در اختیار داشتن زنجیره تولید فولاد ، همواره در زمره سودآورترین فعالان صنعت فولاد و بازار سرمایه کشور بوده است مدیر عامل چادرملو صبح امروز چهارشنبه پس از گردهمایی مدیران شرکت های وابسته به ایمیدرو که با حضور معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو ، مدیران عامل شرکتهای صنعتی و معدنی کشور و معاونان این سازمان در خصوص برنامه هفتم توسعه و راهبردهای مختلف آن در این سازمان برگزار شد.
به گزارش نسیم اقتصاد، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با در اختیار داشتن زنجیره تولید فولاد ، همواره در زمره سودآورترین فعالان صنعت فولاد و بازار سرمایه کشور بوده است مدیر عامل چادرملو صبح امروز چهارشنبه پس از گردهمایی مدیران شرکت های وابسته به ایمیدرو که با حضور معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو ، مدیران عامل شرکتهای صنعتی و معدنی کشور و معاونان این سازمان در خصوص برنامه هفتم توسعه و راهبردهای مختلف آن در این سازمان برگزار شد.
در گفت و گویی، با اشاره به طرح ها و برنامه های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در راستای توسعه زنجیره فولاد به ویژه در صنایع پائین دستی گفت : در سال گذشته با وجود کاهش قیمتها در بازار جهانی ، محدودیت های انرژی و رشد شدید هزینههای تولید ، این شرکت توان خود را بر ارتقای بهرهوری و افزایش تولید متمرکز نمود که این روند در سال جاری نیز تداوم داشت و در نیمه اول امسال عملکرد قابل قبولی از خود بجا گذاشته است .
مهندس امیر علی طاهر زاده با اشاره به درآمد 270 هزار و 706 میلیارد ریالی چادرملو در 6 ماهه اول سال 1402 افزود: این میزان در آمد نسبت به مدت مشابه سال 1401 که 206 هزارو 705میلیارد ریال بوده است ، بیانگر رشد 31 درصدی درآمد این شرکت خوشنام در بازار سرمایه می باشد و عملکرد این شرکت در بخش های مختلف تولید کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی و فولاد فراتر از برنامه تدوین شده بوده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاریهای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در توسعه متوازن حلقههای زنجیره، موجب شده است تا این شرکت با کمترین دغدغه و چالش، روند تولید فولاد را دنبال کند و در زمره سودآورترین شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی کشور قرار بگیرد تصریح کرد : عزم چادرملو در حفظ و یا رشد تولید در بخش های مختلف زنجیره و توسعه هدفمند در صنایع پائین دستی فولاد در جهت ایجاد ارزش افزوده بیشر می باشد. کما اینکه این شرکت طی 6 ماهه ابتدایی سالجاری با حدود 6 هزارو 700 میلیارد تومان سرمایه گذاری در طرح های خود، بالغ بر 280 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل سرمایه گذاری بیشتری کرده است .
طاهر زاده همچنین یادآور شد: استراتژی توسعه چادرملو بر پایه هوشمندسازی، انتقال تکنولوژی، بومی سازی و توسعه زیست بوم فناورانه استوار است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
پتروشیمی بوعلی سینا با برگزاری دوره تخصصی «کاربرد هوش مصنوعی در بهداشت حرفهای»، گامی... 17 اردیبهشت 1404
با انتقال رسمی مدیریت طرح توسعه میدان نفتی مسجدسلیمان به شرکت مهندسی و توسعه نفت،... 15 اردیبهشت 1404
همراه اول با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات ارتباطی، یکی از سامانههای مهم خود را توسعه... 8 اردیبهشت 1404
مدیر سرمایهگذاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران بر تدوین برنامه... 3 اردیبهشت 1404
سرپرست مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران از آمادهسازی بستههای سرمایهگذاری برای... 3 اردیبهشت 1404
صنعت برق ایران در چهار دهه گذشته تغییرات گستردهای را تجربه کرده است؛ از توسعه ظرفیت... 10 اسفند 1403
نشست خبری و تخصصی رویداد بزرگ بانک و بیمه فینشورتک صبح امروز در حالی در اتاق بازرگانی... 15 بهمن 1403
احمد میدری وزیر کار و تعاون طی یادداشتی به لزوم اتحاد تمام گروه ها بر سر اولویت های کلان... 4 دی 1403
نظرات شما