مدیر منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران گفت: در روزهای اخیر به دلیل شایعات منتشر شده در رسانه‌ها و در پیش بودن تعطیلات 17 ربیع‌الاول، تقاضای سوخت تهران رشد قابل توجهی داشت.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایلنا، مدیر منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران اظهار داشت: در روزهای اخیر به دلیل شایعات منتشر شده در رسانه‌ها و در پیش بودن تعطیلات 17 ربیع‌الاول، تقاضای سوخت تهران رشد قابل توجهی داشته که همین مساله یعنی افزایش ناگهانی تقاضا و نیز ترافیک مسیرهای مواصلاتی که منجر به تاخیر در ارسال محمولات گردیده، موجب اتمام بنزین در تعداد محدودی جایگاه و بسته شدن چند ساعته شده است.

فریدون یاسمی تصریح کرد: گرچه به دلیل آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های ذخیره‌سازی و توزیع فرآورده‌های نفتی تهران در جریان جنگ تحمیلی سوم، توزیع سوخت تهران با محدودیت مواجه است ولی پس از افزایش تقاضا با فعال‌سازی فوری مسیرهای تأمین سوخت از سایر استان‌ها، تامین سوخت تهران بصورت پایدار در حال انجام است و طی چند روز آینده، محدودیت بوجود آمده به طور کامل برطرف می‌شود.

وی افزود: روز گذشته، با افزایش 30 درصدی توزیع بنزین، بیش از 26 میلیون لیتر بنزین در پایتخت توزیع شد که رکورد توزیع بنزین تهران در سال جاری را شکست.


لینک کوتاه
مصرف بنزین تهران

اخبار مرتبط

نظرات شما