مدیرعامل اتحادیه دام سبک اعلام کرد بهای واقعی هر کیلو لاشه درب کشتارگاه حدود 680 هزار تومان برآورد میشود. به گفته وی، قیمت گوشت قرمز برای مصرفکننده در مناطق مختلف کشور متفاوت است و عواملی مانند نوع قطعهبندی، هزینه حملونقل، بستهبندی و موقعیت جغرافیایی بر نرخ نهایی تأثیر میگذارند. بنابراین، نمیتوان برای گوشت قرمز نرخ مصوب یا ثابتی تعیین کرد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از خبرآنلاین، افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلو بره نر 320 تا 350 هزارتومان در نقاط مختلف کشور است که متاسفانه گوشت بدون تبعیت از نرخ دام با قیمت های بالایی در مغازه ها عرضه می شود که اینگرانی ارتباطی به دامدار ندارد.
به گفته وی، با توجه به تقاضای بازار، دام وجود دارد و کمبودی در زمینه عرضه نداریم، اما بدلیل شرایط تامین نهاده های دامی شاهد کشتار دام های مولد هستیم.
صدردادرس با بیان اینکه مسئولان برای تنظیم بازار تنها بدنبال واردات گوشت هستند، افزود: مسئولان تنها دامداران را مقصر نوسانات قیمت گوشت و داممی دانند، از این رو بدنبال واردات گوشت هستند که با این وجود جای این سوال مطرح است که چرا به جای واردات گوشت اقدام به واردات نهاده های دامی نمی کنند تا صنعت دامپروری کشور از بین نرود.
وی قیمت منطقی هرکیلو لاشه درب کشتارگاه را 680 هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت گوشت برای مصرف کننده بسته به مناطق خرید، قطعه بندی گوشت، هزینه حمل، بسته بندی و ... دارد. از این رو نمی توان نرخ مصوبی اعلام کرد.
صدردادرس با اشاره به آینده بازار گوشت گفت: با استمرار روند فعلی تامین نهاده های دامی، آینده بازار گوشت مطلوب نخواهد بود و مسئولان مربوطه علت کمبود نهاده دامی برای دام سبک را اولویت گاو شیری و مرغ مطرح می کنند، از این رو مسئولان نباید انتظار داشته باشند که قیمت گوشت تغییری داشته باشد.
لینک کوتاه
نظرات شما