عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران اعلام کرد: نان سنگک سنتی با وزن 600 گرم 7 هزار و 600 تومان و بربری با وزن 550 گرم 5 هزار و 350 تومان تعیین شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، هفته گذشته صحبت‌هایی از تغییر قیمت نان در استان تهران شد. برخی از اعضای اتحادیه نانوایان سنتی عنوان کردند، درخواست نانواها افزایش 200 درصدی نرخ نان بود اما دولت با 50 درصد آن موافقت کرد.

حمیدرضا رستگار، عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران درباره قیمت نهایی نان در استان تهران به مهر گفت: تعیین نرخ نان‌های سنتی و دارای یارانه در 3 تا 4 سال اخیر به درستی انجام نشد و هزینه‌های جانبی نانوایان افزایش بسیاری داشت.

وی با بیان این که هزینه‌کرد روزانه و میزان درآمد این نانوایان با هم تناسب ندارد، افزود: اگر دولت به این امر توجه نکند منجر به تخلف در صنف نانوایان می‌شود. به عنوان مثال، نانوایان مبادرت به فروش نان کنجدی یا نان دارای سبزی می‌کنند که قیمت بالاتری دارد؛ اگر چه باز هم اجبار فروشی در قانون ممنوع است.

وی یادآور شد: بنابراین ضرورت دارد دولت مسئله را ریشه‌یابی کرده و به حل مشکل بپردازد.

رستگار با تاکید به تک نرخی شدن نان در کل کشور اظهار کرد: دولت باید همان گونه که به مصرف کننده در انتهای زنجیره یارانه می‌پردازد این رویه را برای تولیدکننده یا نانوایان نیز در نظر بگیرد تا پخت نان صرفه اقتصادی داشته باشد.

عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران درباره قیمت نهایی نان‌های سنتی در استان تهران اعلام کرد: نان سنگک سنتی با وزن 600 گرم (خمیر نان) 7 هزار و 600 تومان، بربری با وزن 550 گرم 5 هزار و 350 تومان، لواش با وزن 130 گرم 1400 تومان، تافتون ماشینی با وزن 200 گرم 2000 تومان، تافتون تنوری با وزن 320 گرم 2,300 تومان و نان خراسانی تنوری با وزن 270 گرم 3 هزار و 750 تومان مشخص شد.
نوع نان     وزن چانه (خمیر نان)     قیمت
سنگک سنتی     600 گرم     7 هزار و 600 تومان
بربری     550 گرم     5 هزار و 350 تومان
لواش     130 گرم     یک هزار و 400 تومان
تافتون ماشینی     200 گرم     2 هزار تومان
تافتون تنوری     320 گرم     2 هزار و 300 تومان
نان خراسانی تنوری     270 گرم     3 هزار و 750 تومان

این مسئول صنفی درباره تغییر قیمت با آرد درجه 1 و 2 هم عنوان کرد: نوع آرد یارانه‌ای نانوایان یکی بوده و قیمت تفاوتی ندارد.

عضو اصلی کارگروه تنظیم بازار استانداری تهران درباره کیفیت نان هم یادآور شد: در این کارگروه برنامه‌ریزی شده تا اشکالاتی که در پخت نان و نیز آرد وجود دارد پیگیری و رفع شود. در حال حاضر آرد مورد استفاده، آردی معمولی است به دنبال این هستیم تا آرد مصرفی بهبود کیفی پیدا کند.

رستگار در پایان گفت: قیمت نهایی نان این هفته ابلاغ می‌شود و نانوایان ملزم به نصب آن در واحد صنفی خود هستند.

لینک کوتاه
افزایش قیمت نان تهران قیمت نان سنگک

اخبار مرتبط

نظرات شما