دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران با اشاره به افزایش حدود چهار برابری تعرفه دستگاه‌های خدمات‌رسان برای انبوه‌سازان گفت: این دستگاه‌ها می‌خواهند هزینه‌های خود را به واسطه این افزایش از تولیدکنندگان انبوه مسکن دریافت کنند.

به گزارش نسیم اقتصاد، رامین گوران در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش چشمگیر تعرفه دستگاه های خدمات رسان برای انبوه سازان اظهار کرد: انبوه سازان به واسطه تولید انبوهی که دارند به عنوان تولید کننده محسوب می شوند، از طرفی شعار سال هم توسط رهبر معظم انقلاب «سرمایه گذاری برای تولید» نام گذاری شده است اما دستگاه ها و سازمان های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب، برق و تامین اجتماعی به جای حمایت از تولید انبوه تعرفه ها را چندین برابر افزایش دادند.
 
دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران افزود: همه این اقدامات ضد تولید به حساب می آید و این دستگاه ها قصد دارند هزینه های سنگین خود را روی دوش انبوه سازان بیاندازند.
 
وی گفت: به طور قطع این هزینه ها به مصرف کننده هم تحمیل شده و از طرفی انگیزه و علاقه سرمایه گذاران از فعالیت در این بخش می کاهد.
 
گوران ادامه داد: این در حالی است که یکی از مهم‌ترین الزامات تحقق شعار سال، ایجاد فضای امن، قابل پیش‌بینی و جذاب برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مهم کشور مانند ساخت‌ و ساز است.
 
وی گفت: بر کسی پوشیده نیست که افزایش بی‌رویه تعرفه‌ها و هزینه‌های جانبی، نه تنها باعث کندی روند ساخت‌وساز در کشور می‌شود بلکه زمینه‌ساز کاهش اشتغال در حوزه مسکن و رکود در صنایع و بازارهای وابسته‌ به آن خواهد شد. حالا تصور کنید که این گرانی ها در زمانی رخ داده که کشور با کمبود مسکن مواجه است.
 
دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران تاکید کرد: اتخاذ تصمیم‌های غیرکارشناسی از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان می‌تواند پیامدهای منفی جدی در بازار ایجاد کند. اگر قرار است تولید مسکن به عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور عمل کند، تمامی نهادهای مرتبط باید در یک راستا، همراه با فعالان بخش خصوصی حرکت کنند، نه اینکه با اعمال تعرفه‌های چند برابری، انبوه سازان را از صحنه خارج کنند.

لینک کوتاه
بازار مسکن افزایش سرمایه‌گذاری

اخبار مرتبط

نظرات شما