یک مسئول صنفی گفت: آمار جوجه‌ریزی در 6 ماهه نخست امسال نسبت‌به مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش یافت؛ ضمن این‌که میزان جوجه‌ریزی از شهریور ماه نیز روند صعودی دارد.

به گزارش نسیم اقتصاد، علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: آبان ماه امسال 155 میلیون قطعه جوجه یک روزه تولید شد که اگر به طور میانگین هر مرغ حدود 1.70 تا 1.75 کیلو گرم وزن بگیرد بیش از 260 هزار تن گوشت در کشور تولید خواهد شد.
 
وی افزود: گوشت حاصل از این جوجه‌ریزی تقریباً از نیمه دوم آذر و اوایل دی ماه وارد بازار می‌شود.
 
وی با اشاره به عرضه جوجه یک روزه به سامانه بازارگاه اظهار کرد: این امر منجر به شفاف سازی قیمت‌ها شده و مرغدار راحت تر انتخاب می‌کند؛ اما صاحبان مرغ مادری باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی مکلف به ارائه جوجه یک روزه شوند.
 
وضعیت تیراژ تولید
 
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ایران در ادامه سخنان خود با بیان این که بیش از 190 میلیون تخم مرغ باید خوابانده شود تا 150 میلیون قطعه جوجه یک روزه تأمین شود، گفت: در این راستا مدیریت تولید ضروری است تا قیمت‌ها منجر به زیان خود تولید نشود.
 
ابراهیمی اظهار کرد: در حال حاضر پروتئین حاصل از مرغ و تخم مرغ در بازار کشور ارزان‌ترین پروتئین بوده و حتی با بررسی نرخ‌ها می‌توان عنوان کرد در منطقه هم عدد پایینی را به خود اختصاص داده است.
 
این مسئول صنفی به وضعیت آمار چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: آمار جوجه‌ریزی در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشت؛ ضمن این که میزان جوجه‌ریزی از شهریور روند صعودی دارد.
 
گفتنی است، در حال حاضر هر کیلو گرم گوشت مرغ زنده درب مرغداری حدود 65 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

لینک کوتاه
جوجه‌ریزی افزایش گوشت مرغ زنده بازار کشور

اخبار مرتبط

نظرات شما