رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درباره وضعیت بازار دارو گفت: در این زمینه گزارشهای نظارتی تدوین شده و به دلیل اهمیت موضوع باید آن را به صورت مشترک بین دولت و مجلس حل و فصل کنیم.
به گزارش
نسیم اقتصاد، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (دوشنبه 20 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری عنوان کرد: در جلسه علنی 19 دی ماه 1402 در جمع بندی گزارش ماده 107 کمیسیون بهداشت در خصوص دارو عنوان شد که 4 مرتبه گزارش نظارتی در خصوص دارو در حوزه بهداشت و درمان در صحن علنی داشته ایم و 2 ماه مهلت داده شد که وضعیت بازار دارو اصلاح و همچنین نظارت شدیدتری بر بازار حاکم شود.
نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تاکید شد که وزارت بهداشت و درمان گزارشی در خصوص وضعیت بازار به صحن مجلس ارائه کند، سوال این است که امروز 2 ماه از آن زمان گذشته چه اتفاقی رخ داده است؟ هنوز هم مردم در تهیه برخی داروها از جمله داروهای بیماران پیوندی با مشکلات جدی مواجه هستند که باید فورا رسیدگی شود.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر، ضمن تائید اظهارات نماینده تذکر دهنده در خصوص برگزاری جلسه درباره وضعیت دارو، گفت: در این زمینه گزارش دیوان محاسبات به هیات رئیسه و کمیسیون بهداشت ارائه شده و معاونت نظارت نیز گزارش را جمع بندی کرده و کمیسیون بهداشت این موضوع را در دستور کار خود دارد.
وی افزود: در جلسات هیات رئیسه تصمیم گیری خواهد شد که روال جلسات علنی احتمالا به همان روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه بازگردد و ما در روزهای سه شنبه نظارت ستادی خواهیم داشت و موضوع دارو را اولویت کار خود قرار خواهیم داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات شهباز حسن پور بیگلری نماینده مردم سیرجان در مورد وضعیت ارز گفت: کمیسیون اقتصادی چند ماه قبل گزارشی درباره وضعیت بازار ارز به دولت ارائه کرد و روز گذشته نیز مجددا نامه ای از طرف کمیسیون به دولت ارسال شد که در این رابطه حتما باید جلساتی را با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برگزار کنیم چون موضوع مهمی است که باید آن را به صورت مشترک بین دولت و مجلس حل و فصل کنیم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با راهاندازی نظرسنجی سراسری صیانت از مشتریان بانکی،... 20 آذر 1404
یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: با توجه به جهش شدید و روزانه تورم و همچنین... 19 آذر 1404
نماینده مریوان و سرو آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه مدیریت سدهای کردستان در... 15 آذر 1404
رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس با بیان این که مجلس دوازدهم با... 14 آذر 1404
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران تاکید کرد: سیاستهای اخیر بانک مرکزی برای کنترل... 13 آذر 1404
یک کارشناس اقتصادی گفت: نوسان بازار ارز ماهیت کوتاهمدت دارد و ورود بازارساز،... 12 آذر 1404
بانک مرکزی گامهای عملیاتی جدیدی را برای مهار چالش بنگاهداری بانکها آغاز کرده است. 9 آذر 1404
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک مرکزی به عنوان سیاستگذار حوزه پولی و مالی کشور باید... 8 آذر 1404
نظرات شما