بانک صادرات ایران بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی در بین 26 بانک کشور، رتبه ششم و رتبه سوم را در بین بانکهای خصوصی کشور در پرداخت تسهیلات مسکن به خود اختصاص داد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک در راستای عمل به سیاستهای کلان کشور در بخش تولید مسکن، نقش ویژهای در حمایت از سیاستهای کلان دولت از ابتدای قانون جهش تولید مسکن تا بهمنماه سال 1402 داشته به نحوی که بر اساس آمارهای موجود بر سایت بانک مرکزی، بانک صادرات ایران در بین 26 بانک تخصصی، دولتی و خصوصی، از نظر کل پرداخت تسهیلات به بخش مسکن از جمله «تسهیلات ساخت خود مالکی»، «مشارکت در نهضت ملی مسکن»، «تسهیلات مسکن شهری»، «مسکن روستایی»، «ودیعه مسکن» و «حوادث غیر مترقبه بخش مسکن»، در جایگاه ششم و همچنین در بین بانکهای خصوصی حاضر در بازار سرمایه در رتبه سوم با پرداخت نزدیک به 108 هزار میلیارد ریال تسهیلات بخش مسکن، ایستاده و در میان بانکهای کشور با پرداخت بیش از 49709 میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی، در رتبه اول ایستاده است.
بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک تجاری حاضر در بازار سرمایه، علاوه بر حمایت از تامین مالی زیرساختهای متنوع اقتصادی، صنعتی، بازرگانی و خدماتی کشور، حضور مهمی در تامین مالی و تسهیل خرید، بهسازی و نوسازی بخش مسکن در کشور داشته است.
همچنین بر اساس آمارهای 11 ماهه منتهی به اول اسفندماه سال جاری، بانک صادرات ایران از محل منابع قرضالحسنه خود 1345 میلیارد ریال وام قرضالحسنه ودیعه مسکن فرزند سوم ، 984 میلیارد ریال وام ودیعه مسکن طرح جوانی جمعیت و 15 میلیارد ریال برای احداث حمام روستایی و در مجموع 2344 میلیارد ریال وام قرض الحسنه مسکن در مناطق مختلف کشور پرداخت کرده است.
علاوه بر این، طی 11 ماه سال جاری، این بانک از محل منابع عادی بیش از 12000 میلیارد ریال در قالب تسهیلات نهضت ملی مسکن، بیش از 7300 میلیارد ریال در قالب ودیعه مسکن اقدام ملی مسکن، نزدیک به 11000 میلیارد ریال برای ساخت و خرید مسکن ایثارگران و بیش از 36600 میلیارد ریال برای بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در کشور پرداخت کرده که مجموع این میزان در 11 ماه مورد اشاره به 67 هزار و 344 میلیارد ریال میرسد و روند حمایت از سیاستهای کلان کشور در بخش مسکن و عمل به مسئولیتهای اجتماعی همچنان ادامه دارد.
اجرای 354 پروژه عمرانی توسط خیرین بانک صادرات ایران در 4 دهه
همچنین کارنامه درخشان بانک صادرات ایران در حمایت از مردم آسیبدیده از حوادث غیرمترقبه کشور در سالهای گذشته کارنامه قابل توجهی است به نحوی که مجمع خیرین مدرسهساز بانک صادرات ایران در چهار دهه فعالیت، در احداث، بازسازی و مرمت بالغ بر 354 پروژه مدرسهسازی، مسجد، اماکن فرهنگی، خانه بهداشت و طرحهای عمرانی در مناطق محروم و حادثهدیده مشارکت کرد.
مجمع خیرین مدرسهساز این بانک از سال 1360 تاکنون با احداث و تکمیل 354 پروژه عمرانی شامل مدرسه، کمک به ساخت و بازسازی عتبات عالیات، گلزار شهدا، منازل مسکونی (مناطق زلزلهزده)، کانون فرهنگی، توانبخشی و خوابگاه، سالن ورزشی و اجتماعات، مدرسه علمیه، خانه بهداشت، کتابخانه، مسجد، فاضلاب و آبرسانی در مناطق کمتر برخوردار، زلزلهزده و سیلزده کشور، سهم برجستهای در کمک به مردم و کاهش مشکلات آسیبدیدگان از سیل و زلزله و... داشته است.
احداث و بازسازی 50 مدرسه، کمک به بازسازی و مرمت 27 پروژه عتبات عالیات و گلزار شهدا، ساخت و مرمت 252 واحد مسکونی در مناطق زلزلهزده، احداث 5 کانون فرهنگی، توانبخشی و خوابگاه، 4 سالن ورزشی و اجتماعات، یک مدرسه علمیه، 8 خانه بهداشت، 3 کتابخانه، 2 مسجد و مشارکت در احداث و تکمیل دو پروژه فاضلاب و آبرسانی در منطقه زلزلهزده غرب کشور و استانهای سیلزده در سالهای اخیر، از جمله مهمترین اقدامات این مجمع بوده که با مشارکت کارکنان این بانک و از محل کمکهای مردمی تامین مالی شده است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
بانک صادرات ایران در مسیر رشد و موفقیت در سال جاری، موقعیت ممتاز خود در نظام بانکی را... 18 فروردین 1404
بانک صادرات ایران در مسیر دستیابی به کفایت سرمایه 8 درصدی، مراحل دیگری از افزایش... 17 فروردین 1404
مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشستی صمیمانه در جمع مدیران و صاحبان صنایع و واحدهای بزرگ... 20 اسفند 1403
مدیرعامل شرکت عمرانِ پرند: از این تعداد، 4500 واحد حداکثر تا 3 ماهِ آینده آماده تحویل به... 10 اسفند 1403
آیین رونمایی از کتاب و مجموعه اشعار جدید فاضل نظری با نام «نیست» با همراهی بانک صادرات... 6 اسفند 1403
شعب کشیک بانک صادرات ایران در استان تهران در روز تعطیل چهارشنبه 24 بهمنماه، فعال و... 23 بهمن 1403
محسن سیفی مدیرعامل، مهدی اقبالیراد عضو هیأت مدیره و جمعی از معاونین و مدیران ارشد... 16 بهمن 1403
محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیامی فرارسیدن دهه مبارک فجر و ایام پیروزی... 14 بهمن 1403
نظرات شما