مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال بیش از 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان کرمانشاه تولید می‌شود.

به گزارش نسیم اقتصاد ، علی جعفر رضایی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: در استان کرمانشاه بر اساس آمار سالانه بین 10 الی 12 هزار تن تولید گوشت قرمز توسط عشایر داریم.
 
وی افزود: این میزان حدودی است و سال گذشته حدود 10 هزار تن بوده است و تسهیلات تبصره 18 با سود چهار درصد و بازپرداخت هفت ساله حدود 90 میلیارد تومان تعیین شده که متقاضیان دریافت آن بسیار زیاد هستند.
 
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه تصریح کرد: با این مبالغ می‌توان میش خریداری کرده و فعالیت دامپروری داشت لذا امسال پیش‌بینی می‌کنیم تولید ما بیش از 12 هزار تن باشد.
 
وی گفت: جمعیت عشایری استان کرمانشاه در حال حاضر 13 هزار و 881 خانوار با جمعیتی حدود 76 هزار و 576 نفر است.
 
این مقام مسئول اذعان کرد: عشایر استان کرمانشاه 40 درصد دام استان را در اختیار دارند و 30 درصد نیاز پروتئینی استان را نیز تأمین می‌کنند.
 
وی ابراز کرد: تولیدات مازاد بر نیاز استان را هم به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل می‌دهیم و پس از انجماد برای مواقع نیاز به فروش می‌رسد.
 
رضایی افزود: هم اکنون عشایر کوچ کرده و در مناطق گرمسیری داخل استان و استان‌های همجوار همچون خوزستان، ایلام و لرستان مستقر شدند.
 
وی ادامه داد: خدمات لازم را به مناطق گرمسیری داخل استان و استان‌های همجوار از جمله آبرسانی، توزیع آرد، نفت سفید، گاز مایع و سوخت فسیلی و سایر خدمات منتقل کردیم.

لینک کوتاه
تولید گوشت قرمز عشایر کرمانشاه

اخبار مرتبط

نظرات شما