استاندار مرکزی گفت: همزمان با شروع دهه فجر در خمین میثاق نامه ای تنطیم کردیم به عنوان سوگند نامه برای تولید 5 هزار مگاوات انرژی خورشیدی طی سه سال در استان مرکزی که اگر چنین شود با توجه به اینکه کل تولید توسط نیروگاه شازند 1300 مگاوات است از رییس جمهور خواهش کردم سایه شوم مازوت‌سوزی را از استان مرکزی بردارند.

به گزارش نسیم اقتصاد، مهدی زندیه‌وکیلی در همایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی 100مگاواتی امیرکبیر که در شرکت ماشین‌سازی برگزار شد، افزود: رییس جمهور در پاسخ به این درخواست گفتن تلاش می کنیم در سال آینده مازوت‌سوزی را بتوانیم برداریم.
 
وی اظهار کرد: در ابتدای شروع کار در دولت، از رییس جمهور خواهش کردم بحث مازوت‌سوزی که دغدغه مردم است و مردم با تجمع در مرکز شهر درخواست پایان دادن به مازوت‌سوزی را دارند پیگیری کنند.
 
استاندار مرکزی ابراز کرد: از رییس جمهور درخواست پیگیری دادم و ایشان دستور قطع مازوت را دادند و یک هفته فقط قطع مازوت‌سوزی را داشتیم و نتیجه این شد که علیرغم میل باطنی مازوت‌سوزی را داشتیم و این نقطه تاریک و تلخی است که هم باید برق را قطع کنیم هم مازوت‌سوزی را تحمل کنیم.
 
زندیه‌وکیلی ادامه داد: طی سال جاری در استان یک و نیم میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم و تصمیم گرفتیم اتفاق جدیدی را رقم بزنیم و انرژی خورشیدی را جدی پیگیری کردیم.
 
وی گفت: درخواست بررسی ظرفیت های استان در حوزه های انرژی خورشیدی را دادیم، این ظرفیت ها شامل تولید برق توسط ادارات، صنعت، سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی، چاه های کشاورزی، تولید کنندگان خرد و حمایتی می شود و در این راستا چند کار ابتکاری ایجاد کردیم مانند اینکه خیرین مدرسه ساز پنل خورشیدی به مدارس هدیه بدهند و هزینه آن برای مدرسه باشد که در همین خصوص یک خیر این کار را در 20 مدرسه انجام داده است.
 
استاندار مرکزی ابراز کرد: بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور 100 مگاوات در محلات افتتاح شد که 60 مگاوات آن در مدار است و 40 مگاوات هم بزودی وارد چرخه می شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استان مرکزی بیش از 3800 واحد صنعتی و صنایع مادری چون ماشین سازی و آذرآب و صنایع فعال در نفت و گاز، فعال در صنعت ریلی مانند واگن پارس و ایرالکو تولید کننده آلومینیوم دارد.
 
زندیه‌وکیلی اضافه کرد: مرکز آموزش ماشین سازی نزدیک به 50 سال قدمت دارد، حوزه انرژی با شرکت های پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه ها استان را به یک قطب صنعت و انرژی تبدیل کرده و مهمترین ویژگی استان نیروهای متخصص و ماهر است که در استان گرد هم آمده اند و مواردی که در باید در حوزه صنعت و انرژی تولید شود در استان طراحی، تولید و ساخته می شود.
 
وی بیان کرد: هیچکدام از واحدهای صنعتی استان تعطیل نیستند اما با ظرفیت های کم در حال کار هستند که باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار بگیرند تا در جهت توسعه بیشتر گام برداشته شود.

لینک کوتاه
تولید انرژی خورشیدی استان مرکزی

اخبار مرتبط

نظرات شما