. دارایی‌های ارزشمند و منحصر به فردی در مالکیت بانک آینده به عنوان پشتوانه بدهی‌ها وجود دارد که بر اساس ارزیابی‌های انجام شده پس از کسر بدهی‌های بانک، از فزونی بیش از 1500 هزار میلیارد ریال برخوردار است.

به گزارش نسیم اقتصاد، دکتر مرادی رئیس هیئت مدیره و سرپرست بانک با تائید این مطلب گفت: بانک‌ها به طور عمده با سه نوع ناترازی دارایی- بدهی، درآمد- هزینه و ناترازی جریان وجوه نقد می‌توانند مواجه باشند؛ که در این بین، ناترازی دارایی و بدهی از مهمترین ناترازی‌های سیستم بانکی محسوب می‌شود. این ناترازی می‌تواند مشکلات عدیده‌ای برای هر بانکی ایجاد نماید.
وی افزود: با توجه به وجود دارایی‌های ارزشمند در ترازنامه بانک آینده و فزونی 1500 هزار میلیارد ریال آنها نسبت به بدهی‌های بانک، خوشبختانه بانک آینده از این ناترازی مبرا بوده و با توجه به همین ظرفیت و پتانسیل در بانک آینده، فرآیند افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ارزنده بانک مجدانه در حال پیگری و انجام است.
مرادی گفت: در همین راستا گزارش کارشناسی برخی از دارایی‌های بانک از روزهای گذشته در سامانه کدال افشا شده است که این روند با جدیت ادامه دارد.
وی در خاتمه با اطمینان بخشی به تمامی مشتریان بانک گفت: این بانک دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های متعددی است که می‌تواند با اصلاح فرآیندها و ساختارهای مالی خود علاوه بر استحکام مالی موجود به یکی از بانک‌های پیشرو در ارائه خدمات به مشتریان تبدیل شود.

لینک کوتاه
بانک آینده استحکام مالی بانک‌ها

اخبار مرتبط