بازار سرمایه این روزها به علت حجم کم معاملات به صورت خنثی معامله می شود.
به گزارش
نسیم اقتصاد، علی فراقی کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با مهر با بیان اینکه، رفته رفته با بازاری کم رمق تری نسبت به روزهای قبل مواجه میشویم، گفت: موردی که قبل تر به آن اشاره شده بود و هر روز بیشتر از قبل در معاملات نمادهای بازار مشهود و واضح است. البته برای پیش بینی روز آتی انتظار میرود نوسان تا ریزش یا رشد چاشنی حرکت بازار باشد، موردی که بیش از یک هفته معاملاتی به همین منوال پیگیری شده است و همانطور با برگشت به صحبتهای قبلی فقط شاهد معاملات بهتر در تک سهمها بودیم و البته بازار هم با این حجم از پول کار بیشتری را نمیتواند انجام دهد.
فراقی افزود: بازار از لحاظ فاکتور روانی منتظر اندک خبری تأثیرگذار چه منفی و چه مثبت است تا بتواند مسیر بعدی جنبشی خود را راحت تر انتخاب نماید، همان پولهایی که منتظر تزریق بیشتر یا خروج بیشتر هستند و همگی گوش به زنگ هیجان برای استارت بعدی خواهند بود.
فراقی تشریح کرد: از لحاظ نموداری بیشتر بازار درجا زدن را در پیش گرفته اما طبق گذشته نموداری بازار همیشه شاهد یک حرکت قابل توجه پس از خروج از ناحیه استراحت بودهایم موردی که به نظر میرسد خیلی هارا منتظر شکست به سمت مورد نظرشان قرار داده، البته هرچند که این ناحیه نسبت به شکست آن محدوده و خرید پس از شکست ریسکی تر میتواند باشد ولی دست معامله گر یا سرمایه گذار را برای راحتی انتخاب هر نماد مستعد باز تر میگذارد که حال باید افراد نسبت به میزان ریسک پذیری خود ورود در هرکدام را انجام نمایند چون صرفاً تمامی افراد در یک ناحیه خاص وارد نخواهند شد و باید نسبت به استراتژی مختص خود عمل نمایند.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: البته باید این مورد را خاطر نشان کرد که در محدوده نوسانی اخیر قدرت عرضهها همیشه نسبت به تقاضا اندکی قویتر بوده است و مقداری این ناحیه را برای بازار ریسکی تر مینماید.
فراقی در پایان گفت: معقول ترین استراتژی ورود برای این روزهای بازار میتواند خروج پس از شکست رو به بالای ناحیه اخیر نوسانی باشد که میتواند در دو پله شکست در مرحله اول و پس از آن در صورت شکل گیری پولبک نموداری ورود مرحله دوم باشد که صد البته کم ریسک ترین حالت ورود به بازار میتواند باشد. در پایان هم اگر بازهم همانند هفته گذشته بازار با حجم خاصی رو به رو نشود با احتمال زیاد درگیر نوسانات بالا و پایین و حفظ این محدوده خنثی خواهیم بود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
بازار خودرو در هفته منتهی به 18 اردیبهشت همچنان در رکود بهسر میبرد با نوسانات محدود... 18 اردیبهشت 1404
از ابتدای سال 1403 تا پایان فروردین ماه سال جاری 25 نماد در بازار سرمایه عرضه اولیه شد که شش... 17 اردیبهشت 1404
با وجود افزایش تقاضا در بازار روغن خوراکی، کارخانههای تولیدکننده میگویند کمبودی در... 15 اردیبهشت 1404
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه، 14 اردیبهشت) کاهش حدود 24 هزار واحدی... 14 اردیبهشت 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به تاثیر پررنگ فراموشی کارگران بر نابودی تولید... 11 اردیبهشت 1404
نامگذاری امسال به «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی،... 13 اردیبهشت 1404
امروز شاخص بورس با رشد 6729 واحد به رقم سه میلیون و 136 هزار واحد رسید. 9 اردیبهشت 1404
در شرایطی که بازار شکر با کمبود عرضه و افزایش قیمت مواجه شده، رئیس اتحادیه بنکداران... 7 اردیبهشت 1404
نظرات شما