معاون دفتر صنایع خودرو وزارت صمت گفت: کشورهایی که در تحریم های ظالمانه آمریکا شرکت کردند باید از لیست واردات خودرو به کشورمان خارج شوند که این در حال پیگیری است.
به گزارش
نسیم اقتصاد، تسنیم نوشت: ابوالفضل خلخالی، معاون دفتر صنایع خودرو وزارت صمت در مورد آئین نامه وزارت صمت برای واردات خودرو و اشکالات آن گفت: اینطور نیست که دست وزارت صمت برای نوشتن خیلی از بخش های آئین نامه باز باشد چراکه قانون در برخی موارد محدودیت هایی ایجاد می کند.
وی افزود: از جمله این محدودیت ها، بحث لزوم انتقال فناوری و همچنین اولویت واردات خودروهای اقتصادی برای عامه است و یک محدویت دیگر هم میزان ارزی است که سازمان برنامه و بودجه برای این موضوع تخصیص داده که متناسب با شرایط کشور است.
معاون دفتر صنایع خودرو وزارت صمت متذکر شد: ما تا به امروز آئین نامه ای به معنای آئین نامه اجرایی واردات مصوب نکردیم بلکه مصوبه هیئت وزیران با پیشنهاد وزارتخانه را داریم که در راستای آن مصوبه، دستورالعمل های واردات در حال نگارش است و اتفاقاً جلساتی را هم با بخش خصوصی که واردات انجام دادند برگزار کردیم.
خلخالی با بیان اینکه انتقال فناوری در اولویت این طرح قرار گرفته گفت: افراد می توانند طرح کسب و کار خود را ارائه کنند و اگر شرایط خدمات پس از فروش و نمایندگی را داشته باشد ما هم برای تأمین مالی واردات به آنها کمک می کنیم.
وی عنوان کرد: کشورهایی که در تحریم های ظالمانه آمریکا شرکت کردند باید از لیست واردات خودرو به کشورمان خارج شوند که این در حال پیگیری است.
خلخالی افزود: سقف دلاری که در این آئین نامه تعیین شده متناسب با تصمیم گیری های کلان کشور در حوزه اقتصاد است ضمن اینکه ما در این بخش، توان تولید داریم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
رشد اقتصادی اتحادیه اروپا در سه ماهه اول 1.2 درصد اعلام شده است. 27 اردیبهشت 1402
وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمادگی کشورهای همسایه جنوبی و شمالی برای احداث کریدور شمال... 19 اردیبهشت 1402
همه ما میدانیم که بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان چه کشورهایی هستند و میتوانیم سه... 7 اردیبهشت 1402
اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی وضعیت اقتصاد کشورهای منطقه منا... 26 فروردین 1402
نرخ تورم سالانه در منطقه یورو (EA20) در ماه فوریه به 8.5 درصد رسید که 0.1 واحد درصد نسبت به ماه... 27 اسفند 1401
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن ابراز امیدواری برای ادامه واردات خودرو در سال 1402... 24 اسفند 1401
اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی ابعاد مختلف برآوردها از وضعیت فعلی و... 30 بهمن 1401
سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور از دوشنبه 17 بهمن ماه خبر داد و اعلام کرد:... 15 بهمن 1401
نظرات شما