رئیس‌جمهور از اهتمام جدی دولت برای حفاظت از منافع مردم و سهامداران در بازار سرمایه خبر داد و گفت: برای تحقق پیش‌بینی‌پذیری بازار سرمایه لازم است مقررات این بازار کاملاً شفاف باشد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر، جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت عصر روز سه‌شنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و در این جلسه گزارشی از آخرین وضع بازار سرمایه، تحولات این بازار و نوسانات آن ارائه و دلایل این روندها تشریح شد.
 
در ادامه جلسه همچنین نتایج مصوبات پیشین ستاد در خصوص بازار سرمایه و اقدامات دستگاه‌های اجرایی در این زمینه در قالب گزارشی مطرح شد و مورد آسیب‌شناسی قرار گرفت.
 
رئیس جمهور پس از استماع گزارش‌های دستگاه‌های مسئول، بر لزوم حفظ ثبات بازار سرمایه تاکید کرد و گفت: وزارت اقتصاد و سایر دستگاه‌های مسئول در حوزه بازار سرمایه باید به گونه‌ای عمل کنند که این بازار برای فعالان آن پیش‌بینی پذیر و باثبات باشد.
 
رئیسی همچنین از اهتمام جدی دولت برای حفاظت از منافع مردم و سهامداران در بازار سرمایه خبر داد و با تاکید بر ضرورت شفافیت و ثبات مقررات در این بازار، افزود: برای تحقق پیش‌بینی‌پذیری بازار سرمایه لازم است مقررات این بازار کاملاً شفاف باشد و در عین حال از تغییرات مکرر در مقررات به طور جدی پرهیز شود.
 
در ادامه این جلسه علاوه بر تاکید مجدد بر اجرای مصوبات پیشین ستاد اقتصادی دولت در خصوص بازار سرمایه، راهکارهای دیگری در خصوص بهبود روند و ثبات‌بخشی به این بازار مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

لینک کوتاه
اهتمام دولت منافع مردم بورس بازارسرمایه

اخبار مرتبط

بورس سبز ماند

بورس سبز ماند

شاخص کل بازار سرمایه همچنان با رشد همراه است؛ به طوری که امروز شاخص کل با بیش از 44 هزار... 13 آذر 1402

چراغ بورس قرمز ماند

چراغ بورس قرمز ماند

بازار سرمایه امروز هم روند نزولی خود را ادامه داد و شاخص کل بورس با بیش از 8000 واحد کاهش... 29 آبان 1402

چرا بورس رشد نمی‌کند؟

چرا بورس رشد نمی‌کند؟

بورس در هفته و ماه‌های اخیر روند تثبیت‌شده‌ای را تجربه کرده است. به‌طوری که شاخص کل در... 22 آبان 1402

نظرات شما