در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5,1 درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با 2.2 درصد و " برنج خارجی درجه یک " با 1.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش نسیم اقتصاد، در فروردین ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
 
نان و غلات:
 
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5,1 درصد ،" برنج ایرانی درجه یک " با 2.2 درصد و " برنج خارجی درجه یک " با 1.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
 
گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:
 

در این گروه، اقلام "گوشت گوسفند" با 7,6 درصد ،"گوشت گاو یا گوساله" با 4.8 درصد و "مرغ ماشینی" با 3.4 درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
 
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با 4,3 درصد و " ماست پاستوریزه " با 1.6 درصد بوده است.
 
میوه و خشکبار:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سیب " با 6,1 درصد،" لیموترش" و "انار" با 4.4 درصد می ­باشد.
 
سبزیجات و حبوبات:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " گوجه فرنگی " با 27,6 درصد، "خیار" با 11.4 درصد و " بادمجان " با 7.3 درصد می­ باشد. همچنین در این گروه " فلفل دلمه ای " با 5.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
 
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با 10,0 درصد و "قند " با 9.8 درصد می ­باشد.

لینک کوتاه
قیمت کالاهای خوراکی کشور فروردین ١٤٠١

اخبار مرتبط

نظرات شما