بورس بیش از 33 هزار واحد سقوط کرد

شاخص کل بورس در معاملات امروز بازار سرمایه به دلیل تبعات بخشنامه وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی بیش از 33 هزار واحد سقوط کرد.
شاخص کل با معیار هم وزن هم 6746 واحد سقوط کرد و در رقم 380 هزار و 295 واحد ایستاد. در این بازار 485 هزار معامله به ارزش 49 هزار و 566 میلیارد ریال انجام شد.
فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری تأمین اجتماعی، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، توسعه معادن و فلزات، پالایش نفت بندرعباس و پتروشیمی پردیس نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
عقب گرد فرابورس به کانال 19 هزار واحد
در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس هم ناشی از اتفاق مذکور با 259 واحد کاهش به کانال 19 هزار واحد عقب گرد کرد و در رقم 19 هزار و 930 واحد ایستاد. در این بازار 278 هزار معامله به ارزش 35 هزار و 248 میلیارد ریال انجام شد.
فولاد هرمزگان جنوب، پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریاساسول، سرمایه گذاری صباتأمین، پتروشیمی تندگویان، شرکت آهن و فولاد ارفع و پالایش نفت لاوان نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.
رئیس سازمان بورس به بخشنامه وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی در نامه ای خطاب به وزیر صمت واکنش نشان داده و پیشنهاد داده است که مبنای زمانی اخذ عوارض صادراتی حداقل پس از سه ماه از تاریخ تصویب و ابلاغ مصوبه ستاد تنظیم بازار تعیین شود و قیمت مبنای صادراتی فوب ایران از هفته اول دی 1400 به هفته پایانی 1400 تغییر و اعمال شود. البته وزارت صمت هنوز نسبت به این نامه واکنشی نشان نداده است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط

افت 36 هزار واحدی شاخص بورس
در حالی که قیمت جهانی کامودیتیها کاهشی بوده و حباب منفی صندوقهای اهرمی به عنوان... 11 خرداد 1404

هدیه یک میلیون ریالی، ویژه افتتاح حساب...
اولین نمایشگاه تخصصی بانک، بورس و بیمه (اینوکس)، روز چهارشنبه 31 اردیبهشتماه 1404، در محل... 3 خرداد 1404

بورس هفته را افزایشی آغاز کرد
بازار سرمایه برخلاف سه روز کاری گذشته، امروز سبزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش... 3 خرداد 1404

افت 58 هزار واحدی شاخص/ خروج نقدینگی از بورس...
شاخص کل بورس تهران امروز (چهارشنبه، 31 اردیبهشت) با افت بیش از 58 هزار واحدی به تراز سه... 31 اردیبهشت 1404

بورس پرواز کرد / صعود بازار سهام در ساعت...
در جریان معاملات امروز 17 اردیبهشت ماه شاخص کل بورس افزایش یافت. 17 اردیبهشت 1404

روز تاریخی بورس در 30 فروردین 1404 / برای اولین...
شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز شنبه 30 فروردین ماه سبزپوش شد. 30 فروردین 1404

افت 15 هزار واحدی شاخص بورس/ حقیقیها به...
اگرچه امروز شاخص کل بورس تهران 15 هزار واحد منفی شد اما شاخص هموزن با ورود... 16 فروردین 1404

بورس تهران قد کشید/بازار سهام صعودی شد
شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز یکشنبه 5 اسفند ماه برخلاف روز قبل صعودی شد. 5 اسفند 1403
نظرات شما