در دی‌ماه امسال نرخ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی به 43 درصد رسید که نسبت به ماه پایانی دولت دوازدهم (تیرماه امسال) 14 واحد درصد و نسبت به دی‌ماه سال گذشته 17 واحد درصد کمتر است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، نرخ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی طی سال‌های 1397 تا اواسط سال 1400 یعنی پایان دولت قبل روند افزایشی را نشان می دهد، به طوری که در سال 1397 نرخ تورم مواد خوراکی در فروردین ماه 6 درصد، اردیبهشت ماه هشت درصد، خرداد ماه 13 درصد، تیرماه 15‌درصد، مردادماه 25 درصد، شهریورماه 34 درصد، مهرماه 45 درصد، آبان‌ماه 48 درصد، آذرماه 52 درصد، دی‌ماه 56 درصد، بهمن ماه 63 درصد و اسفندماه 73 درصد بوده است.
 
در سال 1398 تورم قیمت مواد خوراکی در فروردین ماه 84 درصد، اردیبهشت ماه 86 درصد، خردادماه 73 درصد، تیرماه 72 درصد، مردادماه 57 درصد، شهریورماه 46 درصد، مهرماه 34 درصد، آبان ماه 30 درصد ، آذرماه 29 درصد، دی ماه 24 درصد، بهمن ماه 30 درصد و اسفندماه 15 درصد بود.
 
طی سال 1399  نرخ تورم مواد خوراکی فروردین ماه 11 درصد، اردیبهشت ماه 12 درصد، خردادماه 15 درصد، تیرماه 21 درصد، مردادماه 26 درصد، شهریورماه 31 درصد، مهرماه 40 درصد، آبان‌ماه 57 درصد، آذرماه 58 درصد، دی ماه 60 درصد، بهمن ماه 67 درصد و اسفندماه 67 درصد بوده است.
 
سال 1400 تورم قیمت مواد خوراکی فروردین ماه 64 درصد، اردیبهشت ماه 61 درصد، خردادماه 63 درصد، تیرماه 57 درصد، مردادماه 59 درصد، شهریورماه 64 درصد، مهرماه 61 درصد، آبان ماه 47 درصد، آذرماه 44 درصد و دی‌ماه 43 درصد است.
 
بر این اساس، نرخ تورم نقطه‌به نقطه دی‌ماه در مواد خوراکی نسبت به ماه پایانی دولت دوازدهم (تیرماه 1400) 14 واحد درصد و نسبت به دی‌ماه سال گذشته 17 واحد درصد کمتر است.

لینک کوتاه
کاهش تورم مواد خوراکی دولت قبل

اخبار مرتبط

نظرات شما