نایب رئیس اتحادیه طلا، روند قیمتی بازار را در روزهای آینده پیشبینی کرد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره تحولات بازار سکه و طلا گفت: نرخ انس جهانی طلا طبق سنوات گذشته که در روزهای آغازین سال نو میلادی تغییر میکند، روز پنجشنبه دو روز مانده به سال جدید میلادی به 1800 دلار رسید و نسبت به روزهای آغازین هفته 10 دلار کاهش یافت.
محمد کشتیآرای اظهارداشت: در طول یک هفته اخیر نرخ ارز نوسان چندانی نداشت و در نتیجه هفته آرام و با ثباتی را در بازار طلا، سکه و ارز شاهد بودیم.
وی بیان کرد: در هفته گذشته قیمت انواع سکه رشد داشت و آن به دلیل افزایش حباب سکه بود بدین ترتیب که حباب سکه در ابتدای هفته گذشته در محدوده 280 هزارتومان تا 300 هزار تومان بود و روز پنجشنبه به 380 هزار تومان رسید.
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: حباب سکه در هفته گذشته به طور متوسط 100 هزار تومان افزایش داشت و این افزایش موجب رشد قیمت انواع سکه بود.
وی پیشبینی کرد: این روزها موضوع مذاکرات برجام مطرح است و در این روزها یکی از دلایل ثبات بازار بالا رفتن ارزش ریال است و این خود متاثر از مذاکرات است و به نظر میرسد این رویه در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد و تثبیت بازار ادامه داشته باشد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی روند صعودی پیشین خود را معکوس کرد و کاهش یافت و... 11 مهر 1405
قیمت طلا در بازار تهران امروز 11 مهرماه اعلام شد. 11 مهر 1405
قیمت سکه در بازار تهران امروز 11 مهر 1405 اعلام شد. 11 مهر 1405
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها اعلام شد. 11 مهر 1405
قیمت سکه در بازار تهران امروز 9 مهر 1405 اعلام شد. 9 مهر 1405
قیمت طلا در بازار تهران امروز 9 مهرماه اعلام شد. 9 مهر 1405
قیمت مرغ در بازار به 240 هزار تومان کاهش یافت. بنابراین گزارش خرید حمایتی مرغ مازاد با هدف... 8 مهر 1405
قیمت سکه در بازار تهران امروز 8 مهر 1405 اعلام شد. 8 مهر 1405
نظرات شما