جلسات کمیسیون عمران با وزارت راه و سازمان هواپیمایی درباره قیمت بلیط به جایی نرسید

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کمیسیون با جدیت روند افزایش قیمت بلیط هواپیما را دنبال کرده و مطالبه اصلی ما از وزیر راه و شهرسازی کاهش بهای بلیط با تکمیل ظرفیت ایرلاین ها می باشد.
به گزارش نسیم اقتصاد، اسماعیل حسین زهی در گفت وگو با ایسنا با انتقاد از روند افزایش قیمت بلیط هواپیما بیان کرد: قبلا ستاد کرونا در بخشنامه ای ایرلاین ها را ملزم کرد تا به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی حداکثر از 60 درصد ظرفیت ایرلاین ها استفاده کنند. اما متاسفانه ایرلاین ها با استناد به این مصوبه به سمت افزایش قیمت رفتند.
وی در ادامه اظهار کرد: امروز نیز در شرایطی که ایرلاین ها با تکمیل ظرفیت پروازهای خود را انجام می دهند مجددا شاهد افزایش قیمت هستیم. زمانی که ایرلاین ها با تمام ظرفیت پرواز خود را انجام می دهند افزایش قیمت دیگر چه معنایی دارد؟ کمیسیون عمران چندین جلسه با سازمان هواپیمایی و مسئولان مربوطه در وزارت راه و شهرسازی برگزار کرده است اما متاسفانه راه به جایی نبرده است.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون با جدیت دنبال این موضوع بوده و مطالبه اصلی ما از وزیر راه و شهرسازی کاهش بهای بلیط با تکمیل ظرفیت ایرلاین ها می باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: مردم برای انجام امور اداری، آموزشی و درمان خود مطالبه دسترسی مناسب به حمل و نقل هوایی را داشته و این امر قابل قبول نیست که با رشد قیمت ایرلاین ها فقط امکان استفاده اقشار خاصی از حمل و نقل هوایی وجود داشته باشد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی/ لغو پروازها...
براساس اعلام سازمان هواپیمایی تمامی پروازها تا ساعت 15 امروز لغو خواهد بود. 25 خرداد 1404
اختصاص 59 هزار هکتار اراضی برای ساخت...
طبق گزارش وزارت راه و شهرسازی، تاکنون 59 هزار هکتار از اراضی ملی و دولتی برای ساخت نزدیک... 17 خرداد 1404
وزارت راه مسئول تعیین نرخ بلیت هواپیما...
آن طور که وزیر راه و شهرسازی اخیرا اعلام کرده تعیین نرخ بلیت هواپیما به دولت ارتباطی... 25 فروردین 1404
توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره...
سازمان هواپیمایی کشوری به دنبال انتشار خبری مبنی بر شکایتهای متعدد از سوی مسافران... 28 اسفند 1403



نظرات شما