عضو هیات رییسه بنکداران مواد غذایی با اشاره به وضعیت قیمت کالاها در بازارگفت: با توجه به اینکه اولویت فروش روغن با فروشگاه های زنجیره ای است، شاهد کمبود عرضه روغن در سطح خرده فروشی ها هستیم.

به گزارش نسیم اقتصاد، قاسمعلی حسنی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: اگرچه از نظر عرضه کالا مشکلی وجود ندارد و البته قیمت‌ها گران است اما در بازار تقاضای خاصی نیست و می‌توان گفت شاهد یک رکود در بازار هستیم که یکی از عمده دلایل این موضوع نیز به تعطیل شدن کسبه مربوط می‌شود. درست است که مشاغل مربوط به مواد غذایی تعطیل نیستند اما تعطیلی مشاغل دیگر تأثیر مستقیم بر فروش مواد غذایی دارد.
 
عضو هیأت رئیسه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه فقط در عرضه روغن مشکل داریم، افزود: با توجه به اینکه اولویت برای عرضه روغن با فروشگاه‌های زنجیره‌ای است، هر 15 روز سهمیه 10 کارتنی به بنکداران تحویل داده می‌شود که همین مساله موجب کمبود در سطح خرده فروشی‌ها و بعضاً گرانفروشی شده است.
 
نرخ کالاهای مختلف در بازار

 
وی در مورد وضعیت قیمت کالاها نیز گفت: قیمت خرما رطب از 23 هزار تومان به 28 هزار تومان، کبکاب 15 هزار تومان، زاهدی از 22 هزار تومان به 27 هزار تومان و خاصویی از 22 هزار و 500 تومان به 30 هزار تومان رسیده است اما بعضاً در بازار شاهد فروش خرما با نرخ 30 هزار تومان نیز هستیم که این موضوع به دلیل افزایش کرایه حمل و نقل است.
 
حسنی ادامه داد: همچنین خرمای پیارم با نرخ 100 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد که آن هم به دلیل صادراتی بودن این محصول است.
 
عضو هیأت رئیسه بنکداران مواد غذایی به قیمت برنج نیز اشاره کرد و گفت: قیمت برنج عنبربو هر کیلوگرم 24 هزار تومان، شیرودی 25 هزار و 500 تومان، صدر 27 هزار و 500 تومان، طارم فریدون کنار 32 هزار و 500 تومان، هاشمی 33 هزار و 500 تومان، آستانه اشرفیه 34 هزار تومان و دودی 35 هزار تومان است.
 
وی افزود: شکر نیز 3 قیمت دارد که به ترتیب 6 هزار و 650 تومان برای سهمیه واحدهای صنعتی، 8 هزار و 700 تومان برای مصرف کننده و 11 هزار و 500 تومان به عنوان نرخ عمده و آزاد تعیین شده است.
 
حسنی با اشاره به قیمت حبوبات نیز گفت: لپه ایرانی هر کیلوگرم 41 هزار تومان و خارجی آن 25 هزار تومان به فروش می‌رسد، همچنین قیمت نخود 27 هزار و 500 تومان، عدس 27 هزار تومان، لوبیا 28 هزار تومان و ماش 25 هزار تومان است.
 
وی افزود: چای نیز از 140 تا 160 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.
 
گفتنی است، براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار توزیع 240 هزار تُن برنج، شکر و روغن برای تأمین مصارف مردم در ماه مبارک رمضان در شبکه توزیع منتخب (فروشگاه‌های زنجیره ای و میادین تره بار) در حال انجام است. از این 240 هزار تن، 30 هزار تُن برنج وارداتی، 30 هزار تُن شکر و 180 هزار تُن روغن در نظر گرفته شده است.
 
 

لینک کوتاه
بازار کالاهای پرمصرف ماه رمضان گران و آرام

اخبار مرتبط

نظرات شما