طبق دادههای اولیه اداره آمار آمریکا، در 5 ماهه اول پاندمی کرونا کل ضرر رستورانها و ارائهکنندگان خدمات غذایی این کشور از 165 میلیارد دلار فراتر رفت.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از وبسایت اتحادیه ملی رستورانداران آمریکا، بر طبق دادههای اولیه اداره آمار، در 5 ماهه اول پاندمی کرونا کل ضرر رستورانها و ارائهکنندگان خدمات غذایی آمریکا از 165 میلیارد دلار فراتر رفت.
در ماه جولای میزان خرجکرد مصرفکنندگان در رستورانها برای سومین ماه متوالی افزایش یافت، البته سرعت این رشد نسبت به دو ماه گذشته بسیار کندتر شده بود. طبق دادههای اداره آمار آمریکا میزان فروش ماه جولای مکانهای ارائهدهنده غذا و نوشیدنی به 52.5 میلیارد دلار رسید.
میزان فروش رستورانها در ماه جولای 5 درصد نسبت به ماه گذشته افزایش یافت، در حالی که در ماه می و ژوئن به ترتیب با افزایش 31.3 درصدی و 26.7 درصدی روبرو شده بود. کند شدن رشد میزان فروش در ماه جولای به این علت اتفاق افتاد که برنامههای برداشتن قرنطینه با بازگشت شیوع بیماری متوقف شدند.
علیرغم سومین ماه متوالی رشد میزان فروش این بخش، حجم فروش ماه جولای همچنان 13 میلیارد دلار کمتر از سطح پیش از پاندمی کرونا است.
در کل بین ماههای مارس و جولای سطح فروش کافهها و رستورانها بیش از 131 میلیارد دلار از سطح مورد انتظار کمتر بود. با در نظر گرفتن و اضافه کردن کاهش شدید هزینهکردها در فعالیتهای خدمات غذایی غیر رستورانی کل ضرر بخش رستوران و خدمات غذایی به 165 میلیارد دلار میرسد.
لینک کوتاه
نظرات شما