اردیبهشت ماه امسال تولید انواع مینیبوس و میدلباس به طور میانگین 135.8 درصد افزایش یافت.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا، در این مدت تولید این محصولات از 81 دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به 191 دستگاه رسید.
تولید انواع مینیبوس و میدلباس در پیشرو دیزل آسیا صعودی بوده و از 12 دستگاه در اردیبهشت ماه 1396 به 44 دستگاه افزایش یافت.
تولید این محصولات در گروه بهمن نیز افزایش یافته و از 48 دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به 52 دستگاه رسید.
اردیبهشت ماه امسال تولید انواع مینیبوس و میدلباس در سروش دیزل مبنا نیز با افزایش همراه بوده و از 15 دستگاه در اردیبهشت ماه 1396 به 80 دستگاه افزایش یافت.
تولید این محصولات در آکیا دویچ نیز به پنج دستگاه رسید. اردیبهشت ماه سال گذشته تولید این محصولات در این شرکت متوقف بود.
در این مدت تولید انواع مینیبوس و میدلباس در عقاب افشان نیز به پنج دستگاه رسید. اردیبهشت ماه 1396 تولید این محصولات در این شرکت نیز متوقف بود.
برخلاف این شرکتها اما تولید این محصولات در ایران خودرو دیزل نزولی بوده و از شش دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به پنج دستگاه کاهش یافت.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
اقدامات حمایتی دولت از تولیدات دامی با وجود حذف ارز ترجیحی ادامه دارد و خللی در تولید... 5 بهمن 1404
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: در حال حاضر کشور از نظر تولید جوجه یکروزه... 1 دی 1404
مهندس شریفی رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان صنعتی توسعه ایمن الکترونیک باختران (بنیان... 28 آذر 1404
به گفته یک کارشناس صنعت خودرو تاکید کرد که راهحل واقعی این است که دولت برنامهای... 24 آذر 1404
نشست بررسی و رفع موانع تولید با حضور معاون تولید گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس،... 5 آذر 1404
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار تولید 7 ماهه سال 1404 زنجیره فولاد کشور را منتشر کرد... 27 آبان 1404
واحد آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام برای نخستینبار از زمان راهاندازی، به تولید 100... 25 آبان 1404
نظرات شما