بهرهبرداری از هفت طرح راهبردی شرکت مدیریت شبکه...
هفت طرح راهبردی در حوزه های مدیریت بار، راهبری انرژیهای تجدیدپذیر،...18 مهر 1405

نسیم اقتصاد- رییس خانه معدن ایران از همکاری این تشکل معدنی، ایمیدرو، میدکو، گلگهر و معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای فعالسازی 500 معدن کوچک و متوسط و ایجاد 425 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از ایسنا، محمدرضا بهرامن با بیان اینکه تاکنون سه - چهار نشست در این زمینه برگزار شده است، گفت: خانه معدن یکی از اهرمهای تفاهمنامه احیای معادن کوچک و متوسط است که از دیگر مجموعههایی که در این طرح ورود کردند، مجموعه تهیه و تولید مواد معدنی (میدکو) است که اعلام کرده در معادن غیرآهنی ورود خواهد کرد.
وی اضافه کرد: مجموعه معدنی گلگهر نیز با هدف تامین مواد اولیه فولادی خود به این طرح ورود کرده است و به شکل خاص معادن آهنی را حمایت خواهد کرد.
این فعال معدنی با بیان اینکه دو تفاهمنامه برای اجرای این طرح بسته خواهد شد، اظهار کرد: دو تفاهمنامه برای احیای 500 واحد کوچک و متوسط معدنی به امضاء خواهد رسید که یکی از آنها میان خانه معدن، ایمیدرو، میدکو و معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت است و دیگری نیز میان خانه معدن، ایمیدرو، گلگهر و معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت.
بهرامن با اشاره به نحوه سرمایه گذاری در این طرحها، گفت: سیاست برای احیای این واحدهای زمین مانده معدنی استفاده از ابزارهای موجود است و در حقیقت قرار بر این است که این معادن برای از سرگیری فعالیتهای خود منابع مالی لازم را جهت احیاء از میدکو و گلگهر دریافت کنند.
رییس خانه معدن ایران ادامه داد: بازپس گیری منابع پرداخت شده برای شروع به کار مجدد واحدهای معدنی مدنظر به صورت دریافت مواد معدنی خواهد بود و در حقیقت قصد داریم با ایجاد بازار، این معادن را در ادامه فعالیت خود همراهی کنیم.
وی درباره زمانبندی مربوط به اجرای این طرح، گفت: تقریبا همه چیز برای آغاز به کار این طرح فراهم است و حتی میدکو پیشنهاد خود را برای اجرایی شدن این طرح به ایمیدرو ارائه کرده و احتمالا تاکنون جواب دریافت کرده است که میتوان گفت به محض حصول تفاهم نهایی این طرح به اجرا در خواهد آمد.
با هدف بهرهگیری از ظرفیت فناوریهای نوین و شرکتهای فعال در حوزه اینشورتک، فراخوان... 18 مهر 1405
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در واکنش به اقدام... 18 مهر 1405
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به امضای تفاهمنامه سهجانبه میان شرکتهای برق... 18 مهر 1405
معاون برق و انرژی وزیر نیرو، از افتتاح همزمان سامانه تخصصی رصد و پایش برخط نیروگاههای... 18 مهر 1405
هفت طرح راهبردی در حوزه های مدیریت بار، راهبری انرژیهای تجدیدپذیر، بازیابی شبکه،... 18 مهر 1405
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، با اشاره به سفر... 18 مهر 1405
در راستای توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و به منظور تسهیل دسترسی مشتریان و ارتقای سطح... 18 مهر 1405
مدیرعامل پالایشگاه بیدبلند، از بازطراحی تجهیزات کلیدی با تکیه بر توان داخلی خبر داد و... 18 مهر 1405
نظرات شما