سرآمدی نفت مناطق مرکزی ایران در تولید حداکثری از...
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: این شرکت علاوه بر انجام وظایف...21 اردیبهشت 1404
نسیم اقتصاد- احمد سحرخیز، رییس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه، ضمن تکذیب حمله سایبری به سامانههای معاملاتی بورس و سیستمهای با اهمیت بازار سرمایه، بیان داشت: این حملات صرفا بر روی درگاههای اطلاعرسانی برخی از صندوقهای سرمایهگذاری و کارگزاریها که دارای ساختار نرم افزاری مشابه و آسیب پذیری مشترک بوده اند، صورت گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری نسیم اقتصاد به نقل از سنا، احمد سحرخیز، رییس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه، ضمن تکذیب حمله سایبری به سامانههای معاملاتی بورس و سیستمهای با اهمیت بازار سرمایه، بیان داشت: این حملات صرفا بر روی درگاههای اطلاعرسانی برخی از صندوقهای سرمایهگذاری و کارگزاریها که دارای ساختار نرم افزاری مشابه و آسیب پذیری مشترک بوده اند، صورت گرفته است.
وی در این خصوص افزود: این حمله از نوع تغییر ظاهر و محتوای سایت (Defacement) بوده و صرفا در حد قرار دادن یک تصویر و یک متن کوتاه از جانب هکر بوده است؛ که در لحظات اولیه پس از وقوع، اثر حمله دفع شد.
سحرخیز ادامه داد: همه وبسایتهایی که مورد حمله قرار گرفتهاند، از سیستم مدیریت محتوای DotNetNuke استفاده میکردند و به دلیل وجود ضعف امنیتی در این سیستم، امکان نفوذ به آنها فراهم شده است. علت این حملات که عمدتا ضعف در پیکربندی بوده، شناسایی شده و نکات فنی مورد نظر جهت پیشگیری از وقوع مجدد این گونه حملات به متولیان سامانههای مذکور اعلام شده است.
وی در این خصوص بیان داشت: البته که این گونه نکات دفاع سایبری، به تفصیل و در قالب الزامات امنیت اطلاعات بازار سرمایه قبلا نیز به متولیان سامانههای مذکور اطلاع رسانی شده بود که متاسفانه به دلیل غفلت برخی از شرکت ها در اجرای آنها، با چنین تهدیداتی روبرو شدهاند. سایر جزییات فنی این حمله سایبری که توسط گروهی به نام Team System Dz صورت گرفته، در دست بررسی است.
سحرخیز در ادامه تاکید کرد: این حملات هیچ گونه ارتباطی با زیرساختهای اصلی بازار سرمایه و سیستم های معاملاتی بورس نداشته و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
رئیس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه همچنین تصریح کرد: این حملات بر روی بسیاری از وب سایتها در کشورهای مختلف انجام شده و هدف حمله صرفا ایران نبوده است.
وی یادآور شد؛ مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه ضمن سیاست گذاری و تدوین الزامات امنیت اطلاعات و ابلاغ آن به شرکت های بازار سرمایه، همواره در راستای ارتقاء امنیت اطلاعات این حوزه در تلاش است. با اقدامات انجام شده توسط این مرکز، بسیاری از تهدیدات و حملات سایبری در سطح بازار سرمایه شناسایی و برطرف شده اند.
سحرخیز در پایان از رسانه ها خواست تا از انتشار اخبار خلاف واقع در این خصوص جلوگیری کرده و صرفا به اخباری که از طریق مبادی رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر می شود، توجه کنند.
از ابتدای سال 1403 تا پایان فروردین ماه سال جاری 25 نماد در بازار سرمایه عرضه اولیه شد که شش... 17 اردیبهشت 1404
امروز شاخص بورس با رشد 6729 واحد به رقم سه میلیون و 136 هزار واحد رسید. 9 اردیبهشت 1404
معاون وزیر ارتباطات از شناسایی و اقدامات پیشگیرانه تیمهای امنیتی و فنی شرکت ارتباطات... 8 اردیبهشت 1404
ارزش بورسهای تهران، فرابورس، بورس انرژی و بورس کالا در پایان 1403 از 12 هزار همت (هزار... 26 فروردین 1404
مشاور رئیسجمهوری در امور همکاریهای اقتصادی گفت: یکی از مشکلات اصلی صنایع تولیدی... 16 فروردین 1404
سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه اصلیترین نهادی که در تحقق شعار... 5 فروردین 1404
شاخص کل بورس در آخرین روز کاری سال 1403 با کاهش 34 هزار واحدی به تراز 2 میلیون و 709 هزار واحدی... 28 اسفند 1403
شاخص کل بورس تهران با رشد 53 هزار و 320 واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 814 هزار و 326 واحدی قرار... 3 بهمن 1403
نظرات شما