شاخص کل بورس در آخرین روز کاری سال 1403 با کاهش 34 هزار واحدی به تراز 2 میلیون و 709 هزار واحدی سقوط کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز سه‌شنبه - 28 اسفند - در آخرین روز معاملاتی بازار سرمایه در سال 1403 با افت 34 هزار و 344 واحدی به تراز 2 میلیون و 709 هزار واحد کاهش یافت. شاخص هم‌وزن با 9 هزار واحد منفی به رقم 795 هزار و 227 واحد نزول کرد.
 
ارزش کل بازار به کف کانال 8.6 هزار همت سقوط کرد ولی ارزش معاملات امروز بورس تهران و فرابورس 63 همت و معاملات خُرد 5.8 همت بود. نماد وبملت با 402 میلیارد تومان، رکورددار خرج پول حقیقی‌ها از معاملات امروز بازار سهام بود.
 
در حالی که 1386 میلیارد تومان پول حقیقی‌ها امروز از بورس خارج شد، 1533 میلیارد تومان پول حقیقی وارد صندوق‌های با درآمد ثابت شد که نشان‌دهنده تمایل سرمایه‌گذاران برای ورود به بازارهای کم‌ریسک در روزهای اخیر می‌دهد؛ 253 میلیارد تومان پول حقیقی نیز از صندوق‌های سهامی خارج شد؛ 190 میلیارد تومان پول حقیقی نیز امروز وارد صندوق‌های طلا و سکه و 8 میلیارد تومان صندوق‌های زعفران شد.
 
افزایش عجیب قیمت طلا در معاملات امروز بازار تهران بر ارزش واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های نیز تأثیر مثبت داشت و ارزش یونیت‌های این صندوق‌های کالایی بورس، بین 6 تا 8 درصد افزایش (بازدهی یک روزه) داشت در یکی از صندوق‌ها نیز سقف دامنه نوسان (10 درصد) برای ارزش واحدهای سرمایه‌گذاری نماد گلدیس اتفاق افتاد. بازدهی یک هفته‌ای این صندوق‌ها بین 14 تا 17.5 درصد بود. این در حالی است که بانک مرکزی و مرکز مبادله فعلا حراجی شمش طلا یا پیش‌فروش سکه ندارند.
 
شاخص فرابورس امروز 240 واحد منفی شد و به 24 هزار و 311 واحد کاهش یافت؛ بیشترین افزایش قیمت در این بازار، برای نماد فزر با دستیابی به سقف دامنه نوسان (مثبت 3 درصد) و بیشترین افت قیمت برای نماد خاور با دستیابی به کف دامنه نوسان (منفی 3 درصد) اتفاق افتاد.
 
بورس انرژی امروز 3 معامله در بازار نفت، گاز و حامل‌های انرژی به ارزش 66 میلیارد تومان به خود دید ولی بازار برق همچنان در خاموشی به سر می‌برد.
 
در بورس کالا نیز دیروز (27 اسفنند) 821 میلیون واحد حجم معاملات صندوق‌های طلا به ارزش 5.7 هزار میلیارد تومان بود؛ همچنین 605 هزار گواهی معادل 61 کیلوگرم شمش طلا گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ارزش 583 میلیارد تومان دادوستد شد؛ همچنین 985 قطعه سکه به ارزش 84 میلیارد تومان خرید و فروش شد.

لینک کوتاه
بازار سرمایه شاخص بورس معاملات صندوق‌های طلا

اخبار مرتبط

بازار سرمایه ریزش کرد

بازار سرمایه ریزش کرد

بازار بورس پس از یک هفته سبزپوشی، در دو روز اخیر منفی شد. پس از افت 33 هزار واحدی روز... 23 دی 1403