هدف دشمن ایجاد اختلال در توزیع سوخت و توقف توزیع سوخت در نوار شمالی کشور بود که با تغییر آرایش ناوگان به هدف خود نرسید.

به گزارش نسیم اقتصاد، به مردم اطمینان می‌دهک که دولت تلاش می‌کند در مقابل دشمن ایستاده و 160 هزار نفر در زنجیره تولید تا توزیع صنعت نفت فعال هستند تا اجازه ندهند جریان سوخت متوقف شود؛ پالایش و پخش در جنگ‌های اخیر 6 شهید تقدیم مردم کرده است.

سقف سوختگیری کارت اضطراری جایگاه‌ها با هدف کنترل شیب مصرف و‌مدیریت لجستیک اجرایی شد.

طرح شناسه‌دار کردن کارت آزاد جایگاه‌ها، اختیار کارت آزاد جایگاه‌ها را با اتصال به کارت بانکی، در اختیار مردم قرار می‌دهد؛ امیدواریم در مهر ماه این طرح به صورت پایلوت در یکی از استان‌ها اجرایی شود.

در دو سال اخیر 4 طرح کیفی‌سازی به ارزش 900 میلیون دلار به بهره‌برداری رساندیم که هدف از آن ارتقای کیفی بنزین و‌‌ نفت‌گاز بود.

طرح سی‌سی‌آر پالایشگاه تهران در سال جاری با هدف تبدیل بنزین این پالایشگاه به یورو 5 به بهره‌برداری می‌رسد.

 

لینک کوتاه
کارت آزاد جایگاه‌ها طرح بنزین‌سازی پالایشگاه تهران