رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه جدید بارشی طی جمعه (25 اردیبهشت) از غرب کشور خبر داد.

به گزارش نسیم اقتصاد ، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا درباره شرایط جوی اظهار کرد: چهارشنبه (23 اردیبهشت) برخی مناطق استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات در استان‌های گلستان و سمنان، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، شمال همدان و مرکزی، برخی نقاط واقع در جنوب خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی و شرق یزد رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گاهی همراه با گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: پنج‌شنبه (24 اردیبهشت) این شرایط در شمال‌ شرق، شرق، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، برخی نقاط واقع در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور اظهار کرد: جمعه (25 اردیبهشت) با ورود سامانه بارشی دیگر از شمال‌غرب و غرب کشور، بارش در این مناطق آغاز خواهد شد.

وی درباره شرایط جوی نخستین روز هفته آینده گفت: شنبه (26 اردیبهشت) گستره بارش این سامانه علاوه بر شمال‌ غرب و غرب برای سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی نیز رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: یک‌شنبه (27 اردیبهشت) بارش در شمال‌ غرب، سواحل دریای خزر و نوار شمالی کشور ادامه خواهد داشت.

وی درباره وزش باد در کشور گفت: وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا از امروز تا یک‌شنبه (23 تا 27 اردیبهشت) به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب در غالب مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: شنبه و یک‌شنبه (26 و 27 اردیبهشت) در شمال‌ غرب، غرب و نوار ساحلی دریای خزر کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، جنوب خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج طی سه روز آینده مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران پنج‌شنبه (24 اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه‌ابری، وزش باد و به‌تدریج افزایش ابر، افزایش باد با احتمال رگبار و رعدوبرق با کمترین دمای 20 و بیشترین دمای 31 درجه سانتیگراد و طی جمعه (25 اردیبهشت) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با کمینه دمای 21 و بیشینه دمای 31 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره وضعیت دمای مراکز استان‌ها طی دو روز آینده گفت: طی فردا و پس‌فردا اهواز با دمای 40 و 41 درجه سانتیگراد و شهرکرد با کمینه دمای یک و 2 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و سردترین مراکز استان‌ها خواهند بود.


لینک کوتاه
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سامانه بارشی

اخبار مرتبط

نظرات شما