به گزارش نسیم اقتصاد، حاکم ممکان، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار با مدیرعامل و مدیران شرکت ملی نفت ایران به «شانا» گفت:
 
با مدیریت مجموعه صنعت نفت و همکاری دولت و مجلس تأسیسات آسیب دیده نفتی در کمترین زمان بازسازی و وارد مدار تولید می‌شوند.
 
صنعت نفت و گاز با وجود تمام مشکلات، در برابر حملات وحشیانه دشمن آمریکایی- صهیونیستی ایستادگی کرد و کارکنان این صنعت با رشادت‌ و تلاش شبانه‌روزی اجازه نداند تولید و صادرات نفت و تامین سوخت مورد نیاز کشور لحظه‌ای متوقف شود.
 
در این جنگ خسارت‌هایی به برخی پتروشیمی‌ها و تاسیسات نفتی و گازی وارد شد، اما با مدیریتی که در مجموعه صنعت نفت وجود دارد بدون‌شک این تاسیسات در سریع‌ترین زمان ممکن بازسازی و وارد مدار تولید می‌شنود.
 
رشادت‌های کارکنان صنعت نفت در طول جنگ نشان داد آنها با تمام توان در خدمت هم‌میهنان خود و کشور هستند.

لینک کوتاه
تأسیسات نفتی وزارت نفت

اخبار مرتبط

نظرات شما