نسخه جدید برای بحران بنزین؛ با مدیریت مصرف دیگر...
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه در صورت اجرای سیاستهای...1 تیر 1405

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تاکید رئیسجمهور بر حذف شرکتهای واسطه در جذب نیرو گفت: پیشنویس جدید طرح ساماندهی نیروهای شرکتی در انتظار بررسی دولت است.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از خبرآنلاین، در حالی که در ماه پایانی سال گذشته رئیسجمهور بر ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی تاکید داشت، در ابتدای امسال نیز محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در پیامی به سازمانهای برنامه و بودجه و اداری و استخدامی موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی را که در یکی از آخرین جلسات دولت پیش از جنگ تحمیلی رمضان مورد بررسی قرار گرفته بود، بار دیگر مورد تأکید قرار داد.
در کنار هم قرار گرفتن دو دستور ویژه معاون اول رئیس جمهور شامل افزایش حقوقها و فوقالعاده خاص کارمندان با ساماندهی نیروهای شرکتی، نشاندهنده اهمیت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی برای دولت و شخص رئیسجمهور است.
در همین زمینه، علاءالدین رفیعزاده معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به ایرنا گفت: در جلسه آخری که در دولت پیش از جنگ رمضان اتفاق افتاد، رئیسجمهور بر لزوم حذف شرکتهای واسطه تامین نیرو تأکید کرده بود.
وی افزود: بر اساس همین تأکید و در ادامه تلاشها و پیگیریهای صورتگرفته، همچنین تاکید مجدد معاون اول رئیس جمهور در ایام جنگ، پیشنویس طرح ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی تهیه و از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور به دولت ارائه شده است.
رفیعزاده گفت: قرار است این پیشنهاد در دولت مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تصویب، مبنای اقدام و اجرا قرار خواهد گرفت.
معاون رئیسجمهور ابراز امیدواری کرد: با فراهم شدن شرایط مناسب برای طرح و بررسی این موضوع در دولت، روند تصویب آن تسریع شده و در نهایت تصمیمات لازم برای عملیاتی شدن طرح ساماندهی نیروهای شرکتی اتخاذ شود.
سازمان اداری و استخدامی کشور با ابلاغ بخشنامهای به تمامی دستگاههای اجرایی، ساعات... 22 اردیبهشت 1405
سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که حقوق همه کارکنان دولت با برنامه ریزی... 19 اسفند 1404
سازمان اداری و استخدامی کشور، در بخشنامهای نحوه فعالیت کارکنان و استمرار ارائه خدمات... 16 اسفند 1404
با وجود اعلام رئیس سازمان اداری و استخدامی مبنی بر حذف برخی کسورات از مزایای رفاهی... 25 آبان 1404
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره کاهش ساعات کاری ادارات و ساماندهی... 22 مهر 1404
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را درخصوص تغییر ساعات کاری... 10 مهر 1404
از قلب پاستور، نهاد ریاست جمهوری، پیامی روشن مبنی بر عزم جدی دولت برای اصلاحات ساختاری... 8 مهر 1404
نظرات شما