یک گام تا دریافت خوراک؛فلر پاک پتروشیمی صدف...
نخستین فلر زمینی و پاک صنعت پتروشیمی ایران در مجتمع پتروشیمی صدف...5 اسفند 1404

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 9 هزار و 77 دستگاه در انتظار طی کردن مراحل ترخیص از گمرکات کشور هستند.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از تجارت نیوز، عزت الله زارعی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو به کشور اظهار داشت: اکنون 10 هزار و 577 دستگاه از گمرک ترخیص شده و در اختیار شرکت های واردکننده است.
وی ادامه داد: امسال در 10 ماه ، 54 هزار دستگاه خودرو ترخیص شده است ضمن اینکه حدود 12 هزار و 907 دستگاه نیز در حال حمل به کشور هستند.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: انتظار می رود با وجود این تعداد دستگاه خودروهایی که در حال وارد شدن به کشور یا ترخیص هستند آمار مجموع واردات خودرو در سال جاری به 80 هزار دستگاه برسد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 60 هزار دستگاه وارد به کشور شد، گفت: این آمار در مقایسه با سال 1402 که حدود 11 هزار دستگاه بود، نشانگر تسریع روند واردات است.
زارعی به موضوع واردات خودروهای کارکرده اشاره کرد و گفت: قوانین و آیین نامه های مربوطه در این زمینه وجود دارد و شرکت ها اقدام به ثبت سفارش کرده اند به گونه ای که تاکنون حدود هزار دستگاه خودروهای کارکرده ثبت سفارش شده است.
وی ابراز کرد: امسال قرار بود بر اساس بند «ر» قانون بودجه، 2 میلیارد دلار برای واردات خودرو (نو و کارکرده) اختصاص پیدا کند که هیچ رقمی از این محل تخصیص نیافته است.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه اسامی 27 هزار نفر از سوی بنیاد شهید برای خودروی جانبازان به وزارت صمت اعلام شده است گفت: تعداد 23 هزار و 478 دستگاه برای جانبازارن ثبت سفارش شده که از این تعداد 22 هزار خودرو تأمین شده است.
گمرک ایران بخشنامه مقررات جدید مربوط به واردات خودرو بر اساس قانون بودجه 1404 را ابلاغ... 27 مرداد 1404
در سفر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان موافقتنامه دروازه مشترک مرزی گمرکی بین دولت... 12 مرداد 1404
رئیس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران گفت: همه گمرکات ایران به صورت 24 ساعته... 1 تیر 1404
در حال حاضر مراحل لکهگیری و عملیات جابهجایی کانتینرها از محل حادثه بندر شهید رجایی... 7 اردیبهشت 1404
گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: به احتمال زیاد منشأ انفجار از دپوی کالاهای خطرناک و... 6 اردیبهشت 1404
رئیس کل گمرک ایران گفت: 41 هزار و 297 خودرو ترخیص شده از گمرک داشتیم که رشد 708 درصدی در تعداد... 15 بهمن 1403
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که دولت در حمایت از بخش خصوصی عزم راسخ دارد، گفت: موانع... 21 دی 1403
نظرات شما