وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم حمایت ساختاری از ورزش زنان کارگر، اعلام کرد: ورزش کارگری زنان برای ما یک فریضه است و از همه ظرفیت‌های وزارتخانه برای توسعه آن استفاده خواهیم کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، "احمد میدری" در آیین اختتامیه هشتمین دوره المپیاد ورزش بانوان کارگر استان سمنان، با اشاره به افتخارات زنان ورزشکار کشور گفت: «در مراسم روز گذشته با حضور رئیس‌جمهور پزشکیان، گزارشی ارائه شد که نشان می‌داد زنان ورزشکار ایران طی سال گذشته 335 مدال جهانی کسب کرده و پرچم جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآورده‌اند. خانم منصوریان بیشترین مدال طلای جهان را میان تمام ورزشکاران به دست آورده و همچنین یک بانوی پزشک کوهنورد به‌عنوان تنها پزشک تیم‌های صعود، موفق به فتح قله‌های بالای 8000 متر شده است.

 وی با بیان اینکه ورزش نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی زنان شاغل دارد، افزود: ورزش به زنان کمک می‌کند بار سنگین مسئولیت‌های منزل و کار را بهتر تحمل کنند. وقتی زنان یک جامعه به ورزش روی می‌آورند، نسل آینده نیز ورزشکارتر و سالم‌تر خواهد بود.

 میدری همچنین از برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اصلاح قوانین مالیاتی با هدف تشویق کارفرمایان به حمایت از ورزش بانوان کارگر خبر داد و گفت: این اقدام می‌تواند مسیر توسعه ورزش کارگری را هموار کند.

 هشتمین دوره المپیاد ورزش بانوان کارگر استان سمنان با رقابت 52 تیم در هشت رشته شامل تنیس روی میز، دژبال، فوتبال‌دستی، بسکتبال، آمادگی جسمانی، شنا، تپانچه و لیوان‌چینی برگزار شد که در پایان، 24 تیم برتر به مرحله کشوری راه یافتند.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان، بانوان ورزشکار کارگری را «مایه افتخار کشور» خواند و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.

لینک کوتاه

اخبار مرتبط

نظرات شما