هشدار برای رانندگان پایتخت؛ امروز جریمه نشوید

طبق اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، امروز یکشنبه 16 آذرماه طرح زوج و فرد از ساعت 6:30 صبح تا 20:30 از درب منازل در پایتخت اجرا میشود و تردد وسایل نقلیه سنگین، کامیونها و خودروهای دودزا در تهران ممنوع است.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از پلیس راهور، سرهنگ علی اصغر شریفی روز یکشنبه با اشاره به وضعیت ترافیک پایتخت با توجه به اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل اظهار کرد: مسیر غرب به شرق بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی از ستاری تا بلوار فرحزادی و درادامه از بلوار پاکنژاد تا بلوار فرهنگ، بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه اشرفی اصفهانی، بزرگراه جلال آل احمد قبل از شیخ فضل الله نوری تا بزرگراه کردستان و بزرگراه شهید همت از جنت آباد تا قبل از بزرگراه اشرفی اصفهانی و در ادامه از شیخ فضل الله نوری تا خیابان گاندی، بار ترافیک پرحجم و سنگین را به خود اختصاص داده است.
وی خاطرنشان کرد: مسیر شرق به غرب بزرگراه صدر از کامرانیه تا بزرگراه مدرس، بزرگراه زین الدبن از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از خیابان کرمان تا پل سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از نیروی زمینی تا بزرگراه امام علی (ع)، شاهد بار ترافیک پرحجم و سنگین هستیم.
سرهنگ شریفی اضافه کرد: مسیر جنوب به شمال بزرگراه بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه، بزرگراه نواب صفوی از 9 دی تا تونل توحید، بزرگراه سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشکی و بزرگراه امام علی (ع) از بزرگراه شهید رئیسی تا بزرگراه محلاتی، بار ترافیک پرحجم و سنگین است.
این مسئول ادامه داد: تردد وسایل نقلیه سنگین و کامیونها نیز به جز وسایل نقلیه حامل سوخت، مواد غذایی فاسد شدنی و دارو در تهران حتی در شب ممنوع خواهد بود.
رییس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهور تهران بزرگ با توجه به آلودگی هوا به شهروندان تهرانی توصیه کرد: تا جایی که امکان دارد از وسایل حمل و نقل عمومی بویژه (اتوبوس، تاکسی و مترو)، جهت کاهش در موضوع مهم آلاینده های هوا و ترافیک استفاده کنند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
جریمه 700 هزار تومانی در انتظار این خودروها
رئیس پلیس راهور تهران از آغاز طرح برخورد با رانندگان متخلف مخدوشی پلاک از امروز خبر داد... 26 اردیبهشت 1405
جریمه رانندگی با موبایل رکورد زد ؛ 808 هزار...
رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ از آمار و ارقام خطای انسانی مؤثر در سوانح و... 17 دی 1404
جریمه 700 هزار تومانی در راه است؛ جزئیات طرح...
معاون عملیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که نظارت و برخورد با تخلفات مربوط به پلاک خودرو... 3 آبان 1404
جریمه 116 هزار خودرو سنگین در پایتخت طی شش...
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 116 هزار وسیله نقلیه سنگین در نیمه نخست... 15 مهر 1404
210 میلیون تومان جریمه برای هر ثانیه نمایش...
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: اولویت وزارت بهداشت حذف کامل صحنههای... 18 خرداد 1404



نظرات شما