عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رشد چشمگیر قیمت کالاهای اساسی تأکید کرد که افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان و کارگران پاسخگوی شرایط تورمی فعلی نیست و دولت باید هرچه زودتر در سازوکار تعیین دستمزدها تجدیدنظر جدی انجام دهد وی تاکید کرد کاهش قدرت خرید مردم نتیجه همین ناهماهنگی است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از خانه ملت، علیرضا زندیان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با انتقاد از شکاف عمیق میان رشد هزینه‌های زندگی و افزایش سالانه حقوق‌ها گفت: «نمی‌شود قیمت کالا‌های اساسی هر روز بالا برود، اما درصد افزایش حقوق‌ها ناچیز باقی بماند. دولت باید راه‌حلی فوری برای این وضعیت ارائه کند.»، وی با اشاره به فشار تورمی بر دهک‌های مختلف ادامه داد: «افزایش 20 درصدی حقوق که در لایحه بودجه پیش‌بینی می‌شود، با واقعیت بازار همخوانی ندارد. وقتی تورم در جامعه شدید است، طبیعی است که حقوق‌ها باید متناسب با همین شرایط تعیین شود.»

زندیان تصریح کرد: «نمی‌توان افزایش بهای مرغ، گوشت، برنج و سایر اقلام ضروری را شاهد بود و هم‌زمان انتظار داشت مردم با حقوق ثابت یا افزایش‌های اندک از پس هزینه‌ها بربیایند. کاهش قدرت خرید مردم نتیجه همین ناهماهنگی است.»

این نماینده مجلس با تأکید بر ضرورت ورود جدی کمیسیون تلفیق افزود: «در بررسی لایحه بودجه باید به موضوع حقوق و دستمزد‌ها با دقت پرداخته شود تا رضایت نسبی در جامعه ایجاد شود. در کنار آن، دولت باید برنامه‌ای جدی برای کنترل گرانی‌ها و مدیریت بازار داشته باشد.»

او در پایان خاطرنشان کرد: «افزایش حقوق‌ها باید واقعی، منطقی و متناسب با تورم باشد؛ در غیر این صورت فشار معیشتی بر مردم هر روز بیشتر خواهد شد.»


لینک کوتاه
مجلس دولت دستمزدها

اخبار مرتبط

نظرات شما