رئیس کمیسیون انرژی مجلس اعلام کرد احتمال بازگشت خاموشی‌ها از دی‌ماه وجود دارد. به گفته‌ی او، این مسئله می‌تواند بر مصرف خانگی و فعالیت واحدهای صنعتی تأثیر بگذارد. وی همچنین از بررسی برنامه‌هایی برای مدیریت مصرف و افزایش تولید برق به‌منظور کاهش فشار بر شبکه خبر داد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از  اقتصادآنلاین، فرهاد شهرکی، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس، اعلام کرد که با وجود افزایش تقریباً دو برابری ذخایر نفت‌گاز نسبت به سال گذشته، محدودیت‌های مصرف نفت‌کوره به دلایل زیست‌محیطی و حفظ تأمین گاز منازل می‌تواند باعث بازگشت خاموشی‌ها از ماه دی شود.

وی در ادامه افزود که پیشنهاد دولت کاهش نرخ رشد اقتصادی هدف‌گذاری شده در برنامه هفتم از 8 درصد به 2.5 درصد بوده است تا فشار بر شبکه انرژی کاهش یابد.

کارشناسان بر این باورند که این تصمیم‌ها، گرچه می‌تواند از بروز خاموشی‌های گسترده جلوگیری کند، اما احتمالا اثرات اقتصادی و صنعتی ملموسی در کشور به دنبال خواهد داشت. همچنین، توجه به مدیریت مصرف و افزایش بهره‌وری انرژی، بیش از پیش برای جلوگیری از بحران انرژی ضروری است.


لینک کوتاه
خاموشی‌ها کاهش نرخ رشد اقتصادی

اخبار مرتبط

نظرات شما