رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از نفوذ توده هوای خنک در روز سه‌شنبه (8 مهر) به کشور خبر داد.

به گزارش نسیم اقتصاد، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: امروز و فردا (6 و 7 مهر) در برخی نقاط استان‌های اردبیل، گیلان، غرب مازندران و شمال آذربایجان شرقی بارش پراکنده و گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود همچنین با نفوذ توده هوای خنک در روز سه‌شنبه (8 مهر)، شاهد کاهش دما در نوار شمالی کشور و تشدید بارش در استان‌های گیلان و مازندران خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (9 و 10 مهر) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و ارتفاعات مرکزی البرز، بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: در سه روز آینده، خلیج فارس و از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

 اختلاف 41 درجه‌ای بیشینه و کمینه دمای ایران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (7 مهرماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای 21 و حداکثر دمای 31 درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (8 مهرماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای 22 و حداکثر دمای 31  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا  و پس فردا (7 و 8 مهرماه) اهواز با دمای 41 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود.

 


لینک کوتاه
توده هوای خنک کشور

اخبار مرتبط

نظرات شما