بنزین سوپر هندی در راه ایران/ قیمت نهایی چقدر...
نخستین محموله بنزین سوپر وارداتی بهزودی وارد کشور میشود. به گفته...30 شهریور 1404
رئیس اتحادیه نانهای سنتی با اشاره به اختلاف بین قیمت واقعی نان و نرخ مصوب، اعلام کرد که کمکهزینه جبرانی که هر شب به نانوایان دارای آرد یارانهای پرداخت میشد، از خردادماه تاکنون واریز نشده است.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر ، کسری بودجه دولت سبب شده تا امروز کمک هزینه نانوایان سنتی دارای آرد یارانهدار پرداخت نشود و گلایه آنها را به همراه داشته باشد.
محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانهای سنتی تهران به خبرنگار مهر گفت: امروز سهمیه آرد برخی نانوایان کاهش یافته و از 8 تا 10 کیسه به یک تا دو کیسه رسیده است.
وی افزود: در کنار این مسئله، موضوع عدم پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، مشکلات نانوایان سنتی با سهمیه آرد یارانهدار را افزایش داده است.
این مسئول صنفی با بیان این که این مبلغ مابهتفاوت قیمت واقعی نان و نرخ دستوری دولت است، ادامه داد: کمک هزینه جبرانی که هر شب برای نانوایان واریز و تسویه میشد از خرداد ماه پرداخت نشده است.
رئیس اتحادیه نانهای سنتی تهران تصریح کرد: این کمک هزینه از سال 1401 در حال پرداخت است و امروز دولت باید مشخص کند آیا این کمک هزینه جبرانی قرار است ادامه یابد یا خیر.
نظرات شما