نتشار شایعات درباره غیرحضوری‌شدن مدارس در مهرماه صحت ندارد و تمام مدارس کشور از ابتدای سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از تسنیم، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سال تحصیلی جدید در مدارس سراسر کشور روز سه‌شنبه (اول مهرماه) با حضور پرشور و بانشاط دانش‌آموزان و معلمان آغاز می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که شایع شده مدارس در ابتدای سال تحصیلی امسال به‌صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: تمامی مدارس در مقاطع مختلف به‌صورت کاملاً حضوری خواهند بود و به هیچ عنوان فعالیت مدارس به‌صورت مجازی نخواهد بود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به اولیا و دانش‌آموزان توصیه کرد به این شایعه‌ها توجه نکنند و ابراز امیدواری کرد مهرماه سال تحصیلی جدید با شور و نشاط خاصی برگزار شود.


لینک کوتاه
غیرحضوری شدن کلاس‌ها سخنگوی وزارت آموزش و پرورش