با برگزاری آیینی در شرکت آب و فاضلاب استان تهران، پویش فراگیر توزیع و نصب ابزار کاهنده مصرف آب در این استان با حضور و دستور عباس علی آبادی وزیر نیرو آغاز شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، در این آیین، وزیر نیرو از آب به عنوان یک موضوع حیاتی نام برد و با بیان اینکه ابزار کاهنده مصرف به عنوان یک فناوری به کاهش مصرف آب کمک می کند، افزود: امروز به عنوان سرآغاز پویش توزیع و نصب فراگیر ابزار کاهنده مصرف آب که نتیجه یک فعالیت 9 ماهه است، روز مهمی برای بخش آب شرب محسوب می شود.
 
وی با قدردانی از دست اندرکاران و فعالان فناوری های مرتبط در حوزه کاهش مصرف آب، گفت: بی گمان فناوری های پیشرفته دیگری در این زمینه وجود دارد که از تمام دانشگاهیان و متخصصان برای کمک به توسعه این فناوری ها درخواست همکاری می کنیم.
 
به گفته وی، کاهنده های مصرف به عنوان ابزار موثر در کاهش مصرف آب هم اکنون در دسترس مصرف کنندگان قرار دارد ‌و شهروندان می توانند این ابزار را به صورت اقساط و با کمترین هزینه اقتصادی آن را تامین و به تدریج از طریق قبول آب بها پرداخت کنند.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز با اشاره به تاثیر قابل توجه ابزار کاهنده مصرف در کاهش مصرف آب، گفت: قانون استفاده از این ابزار در سال 1394 تصویب شده و اکنون به مرحله اجرا رسیده است که امیدواریم با مشارکت و استقبال مصرف کنندگان به ایجاد تحول در مدیریت مصرف آب شرب منجر شود.
 
هاشم امینی همچنین با قدردانی از جامعه رسانه ای برای همراهی در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در زمینه لزوم صرفه جویی در مصرف آب، بر ضرورت همکاری دستگاه های متوالی ازجمله وزارت راه و شهرسازی و شهرداری ها در رعایت مباحث 16، 19 و 22 مقررات ملی ساختمان در زمینه مدیریت مصرف آب و انرژی تاکید‌ کرد.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز در این آیین از مدیریت مصرف به عنوان نخستین اولویت وزارت نیرو در زمینه تامین آب شرب نام برد و‌ گفت: رویه های قانونی، آموزش های مدیریت مصرف و ابزار کاهنده مصرف سه مولفه مهم مدیریت مصرف آب شرب محسوب می شوند.
 
محسن اردکانی اجرای پویش فراگیر توزیع و نصب ابزار کاهنده مصرف را در راستای اولویت مدیریت مصرف در بخش آب شرب ارزیابی و تصریح کرد: با اجرای این پویش، شهروندان می توانند با سامانه 122 تماس گرفته و درخواست خود را برای نصب لوازم کاهنده مصرف در این سامانه ثبت کنند.
 
به گفته وی، همیاران نصب لوازم کاهنده مصرف در کمترین زمان پس از ثبت این درخواست، ضمن مراجعه به نشانی مشترکان، نسبت به نصب لوازم یادشده بر روی شیرآلات خانگی مشترکان اقدام می کنند و هزینه پایین آن به صورت اقساط یکساله در قبوض آب بها اعمال و به تدریج دریافت می شود.
 
وی هزینه ابزار کاهنده مصرف را بسته به تعداد شیرآلات در هر واحد خانگی بین 300 هزار تا 500 هزار تومان اعلام‌کرد.
 
در بخش پایانی این آیین، فعالیت همیاران شرکت آب و فاضلاب استان تهران با هدف مراجعه به نشانی متقاضیان و نصب لوازم کاهنده مصرف آب با انجام رژه موتوری و‌ خودرویی با دستور وزیر نیرو به صورت رسمی آغاز شد.

لینک کوتاه
مصرف آب تهران لوازم کاهنده مصرف

اخبار مرتبط

نظرات شما