طلا هفته را در یک مرز حساس 3 هزار و 400 دلار به پایان برد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از خبرآنلاین، احتمال ورود اونس طلا به کانال 3 هزار و 400 دلار قوت گرفته است. در آخرین معاملات بازار جهانی، اونس طلا به 3 هزار و 398 دلار رسید که نشان از رشد 35 دلاری در طول یک هفته گذشته دارد. این یعنی طلا در این بازه زمانی در حدود یک درصد گران شده است.
 
همچنین بررسی ها حاکی از آن است که اونس طلا در طول یک ماه گذشته 73 دلار و به عبارتی 2.2 درصد افزایش قیمت داشته است.
 
براساس گزارش یورونیوز، پس از آنکه فایننشال تایمز گزارش داد دولت ترامپ تعرفه‌هایی را برای واردات شمش‌های یک کیلویی طلا اعمال کرده است، قیمت طلا در معاملات آتی آمریکا روز جمعه رکورد شکست.
 
خلافی خودروتو الان ببین، با پلاک و کد ملی، بدون نیاز به مراجعه حضوری ✅
 
فایننشال تایمز نوشت به نامه‌ای از اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، به تاریخ 31 ژوئیه، دست یافته است که بر اساس آن، شمش‌های طلا به وزن یک کیلوگرم و 100 اونس باید تحت یک کد گمرکی مشمول تعرفه طبقه‌بندی شوند.
 
پیش از این، سرمایه‌گذاران انتظار داشتند این نوع شمش‌ها از تعرفه‌های ترامپ معاف باشند.
 
در ماه آوریل، واشنگتن فلزاتی مانند طلا، نقره و پلاتین را از تعرفه‌های گسترده وارداتی مستثنی کرده بود که این اقدام باعث کاهش قیمت آتی طلا در «کومکس» شد چرا که سرمایه‌گذاران احتمال کمبود عرضه را منتفی دانستند.
 
پیش از آن، معامله‌گران با خرید طلای ارزان‌تر خارجی و وارد کردن آن به آمریکا، از اختلاف قیمت بین قراردادهای آتی آمریکا و سایر بازارها بهره می‌بردند.
 
بر اساس این گزارش، قراردادهای آتی طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون در «کومکس» حدود 34 درصد رشد کرده‌اند زیرا سرمایه‌گذاران در مواجهه با عدم قطعیت‌های ژئوپولیتیکی، طلا را به عنوان محلی امن برای حفظ سرمایه می‌بینند.
 
در دوران بی‌ثباتی، طلا به‌عنوان یک دارایی امن شناخته می‌شود چرا که ارزش آن نسبت به دیگر سرمایه‌گذاری‌ها نوسان کمتری دارد، حتی زمانی که ارزش ارزها کاهش می‌یابد.

لینک کوتاه
طلا طلای جهانی

اخبار مرتبط

نظرات شما