رئیس اتاق اصناف تهران گفت: معتقدیم به جای صدور کارت جدید نان، می‌توان از کارت ملی به عنوان ابزار شناسایی بهره گرفت؛ چراکه هر ایرانی یک کارت ملی دارد و ضرورتی برای تعدد کارت‌ها وجود ندارد.

به گزارش نسیم اقتصاد، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران ضمن تشریح ابعاد و چالش‌های فعلی نظام توزیع آرد و نان، اظهار کرد: نان همچنان قوت غالب اکثریت مردم ایران است و همانند آب، جزو ضروری‌ترین نیازهای جامعه به شمار می‌رود. بنابراین تصمیم‌گیری در این حوزه باید ملی و همه‌جانبه باشد.

بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات فعلی، قاچاق آرد، اسراف و تبدیل بخشی از آرد یارانه‌ای به خوراک دام یا خروج یارانه از دسترس مردم است. حتی قیمت نان خشک در بازار آزاد از نان مصرفی مردم گران‌تر شده و این پدیده نشان‌دهنده چندوجهی بودن بحران در این حوزه است.

ضرورتی برای تعدد کارت‌ها وجود ندارد

رستگار با اشاره به بحث مطرح‌شده درباره کارت نان گفت: تجربه کارت سوخت نشان داد که اگر مدیریت درستی صورت نگیرد، افراد سودجو با برنامه‌ریزی و تخلف، منافع ملی را به خطر می‌اندازند. به همین خاطر ما معتقدیم به جای صدور کارت جدید، می‌توان از کارت ملی به عنوان ابزار شناسایی همه ایرانیان بهره گرفت؛ چراکه هر ایرانی یک کارت ملی دارد و ضرورتی برای تعدد کارت‌ها وجود ندارد.

رئیس اتاق اصناف تهران تأکید کرد: هدف اصلی دولت از پرداخت یارانه نان، حمایت از معیشت مردم و تضمین دسترسی همه اقشار به نان باکیفیت و قیمت مناسب است. اما لازم است اجرای هرگونه سیاست جدید با دقت بالا و توجه به تجربه‌های گذشته باشد تا ضمن جلوگیری از فساد و قاچاق، بهره‌مندی واقعی مردم حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های صنفی و اصناف آمادگی دارند در اجرای سامانه‌های هدفمند یارانه نان همکاری کنند. همچنین ساماندهی مالکیت و نظارت دقیق‌تر بر نانوایی‌ها باید جدی گرفته شود تا پاسخگویی بیشتر و شفافیت در زنجیره تأمین حاصل شود.

 

لینک کوتاه
خرید نان کارت خرید نان سامانه‌های هدفمند یارانه

اخبار مرتبط