مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: تکریم و استفاده از تجارب پیشکسوتان و بازنشستگان از مهمترین شاخص های پیشرفت و توسعه روز افزون سازمان است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهران مکوندی روز یکشنبه (22 تیرماه 1404) در ادامه دیدارهای صمیمانه و در کسوت استاد شاگردی با دو تن دیگر از پیشکسوتان عرصه صنعت حفاری ملاقات و پای صحبت ها و خاطرات آنان از چندین دهه خدمت در راستای اعتلای شرکت نشست.
وی با قدردانی از تلاش های این عزیزان در سال ها انجام وظیفه و همت آنان در پرورش و آموزش نسل جوان که امروز بخشی در سطوح مدیریتی ارشد صنعت نفت مسئولیت دارند، افزود: بدون شک بهره گیری از تجربیات، آموزه های فنی و تخصصی و علمی پیشکسوتان موجب پیشرفت و تحقق اهداف توسعه ای شرکت می شود.
مکوندی در این دیدارها که رئیس روابط عمومی شرکت حضور داشت، با اشاره به بیان خاطرات و تجربیات فردی و جمعی همکاران پیشکسوت و بازنشسته و لزوم مستند سازی آموزه ها و ظرافت های تجربی در کار سخت و دشوار و پرریسک حفاری در موقعیت ها و شرایط اقلیمی و سازندی مختلف، گفت : تکریم و بهره گیری از توان و اندوخته های تخصصی گرانسنگ پیشکسوتان و بازنشستگان از شاخصه های مهم در مسیر توسعه مدیریت دانش در سازمان تلقی می گردد.
در این دیدار سیف اله زیبا از پیشکسوتان صنعت حفاری با اشاره به اینکه از سال 1349 کار در حفاری را شروع و با تأسیس شرکت ملی حفاری ایران در این شرکت مشغول به کار و در سال 1385 بازنشسته شد، گفت: در سال های خدمت ضمن گذراندن دوره های اموزشی در مرکز تکنولوژی حفاری در ملی حفاری در بخش عملیات از حفار، ناظر عملیات، رئیس دستگاه ، رئیس ناحیه و رئیس منطقه انجام وظیفه و در مقاطعی مدرس مرکز آموزش حفاری شرکت بوده است.
وی با اشاره به اینکه در تربیت تعداد قابل توجهی از کارآموزان دوره های اموزشی و تازه استخدام ها در دوران خدمت نقش داشته است، افزود: پس از بازنشسته شدن در شرکت ملی حفاری تا سال 1400 با شرکت های بخش خصوصی فعال در صنعت حفاری همکاری کرده است و هنوز با توجه به عشق، علاقه مندی و دلبستگی به کار حفاری ، در خود توان کار را می بیند و در انتقال تجارب به همکاران جوان دریغ نمی ورزد.
محمد رضا خواجوی دیگر پیشکسوت صنعت حفاری که سابقه 34 ساله در شرکت ملی حفاری ایران و 6 سال در شرکت های بخش خصوصی دارد نیز با اشاره به اینکه فعالیت در این شرکت را از کارآموزی شروع و در سمت های کمک حفار، حفار، سرحفار، رئیس دستگاه ، رئیس ناحیه، رئیس منطقه و رئیس عملیات حفاری خدمت کرده است و سال 1392 بازنشسته شده است، گفت: تعدادی از مدیران امروز شرکت دوره های کارآموزی در بدو استخدام و اشتغال به کار را در کنار وی طی کردند و همواره تلاش کرده تا تجربیات خود را به نسل جوان انتقال تا برای شرکت مفید واقع و موجب رشد و بالندگی آن گردند.
وی با بیان اینکه درزمان حاضر شرکت روند توسعه را به خوبی طی می کند و همدلی ، همگرایی و همت و تلاش مجموعه کارکنان سختکوش آینده روشن و موفقی را برای شرکت رقم می زند به کارکنان عملیاتی توصیه کرد: ضمن کوشش و پشتکار برای روز آمدی و ارتقا سطح دانش فنی همواره ضوابط، مقررات و نکات ایمنی را هنگام کار مدنظر قرار داده و به آن توجه جدی نمایند.

لینک کوتاه
پیشكسوتان بازنشستگان شرکت ملی حفاری ایران

اخبار مرتبط

نظرات شما