12 روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ/ شارژ مرحله سوم، منوط به تامین منابع مالی

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در حالی از 11 اسفندماه سال گذشته آغاز و با شارژ دو مرحله از اعتبار حساب سرپرستان خانوار همراه بوده که اعتبار مرحله دوم، تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است و در عین حال هنوز خبری از اجرای مرحله سوم نیست.
اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه شده که اجرای این طرح در دولت چهاردهم تاکنون با شارژ حساب سرپرستان خانوار طی دو مرحله همراه بوده است. مرحله دوم آن با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از 13 فروردین ماه آغاز و تا 27 فروردینماه به پایان رسید.
باتوجه به اینکه اعتبار این دو مرحله تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است، مشمولان تنها تا 12 روز دیگر امکان استفاده از اعتبار خود را دارند.
مرحله بعدی شارژ کالابرگ اما، منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است که چنانچه تخصیص اعتبار صورت گیرد، مرحله بعدی کالابرگ نیز شارژ میشود. چراکه طبق آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته است، حدود 12 همت باقی مانده که در دولت مطرح شد که این 12 همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم. رئیسجمهور نیز دستور بررسی منابع را داده است تا امکان پرداخت به تعداد بیشتری از مشمولان و به صورت مستمر صورت گیرد.
وزیر رفاه همچنین، زمان اجرای مرحله سوم را به تامین منابع مالی از سوی سازمان برنامه موکول کرده است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
10 مقصد برتر مهاجرت در سال 2026 اعلام شد
ثبات اقتصادی بالا، درآمدهای مناسب، امنیت اجتماعی و سیستم درمانی پیشرفته از مهمترین... 1 تیر 1405
ایران بالاترین شدتهای مصرف انرژی در جهان...
1 تیر 1405
ضرورت شفافیت برای مدلهای درآمدی...
یک کارشناس فناوریهای مالی گفت: بانک مرکزی طی سالهای اخیر چارچوب همکاری بانکها با... 1 تیر 1405
هشدار مهم به طلافروشان؛ بدون احراز هویت،...
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با تأکید بر اجرای قانون مبارزه با پولشویی گفت: طلافروشان... 1 تیر 1405
صندوقهای ارزی جایگزین ورود مستقیم سرمایه...
وزیر اقتصاد گفت: در زمان بازگشایی بازار پس از شرایط جنگی، برخی اقتصاددانان نسبت به... 1 تیر 1405
چشم 360 درجه رباتها در تونل فاضلاب غرب...
عملیات ویدئومتری و پایش فنی تونل فاضلابروی غرب تهران با بهرهگیری از ربات شناور مجهز... 31 خرداد 1405
سومین نشست پویش ملی «25 درجه» با تأکید بر نقش...
مدیرکل فرهنگی اجتماعی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، مشاور وزیر نیرو در... 31 خرداد 1405
ثبت عملکردی کمسابقه در پالایش نفت...
شرکت پالایش نفت بندرعباس با جهشی قابل توجه در شاخصهای سودآوری و درآمدی سال 1404، سود... 31 خرداد 1405



نظرات شما