مدیرعامل فرودگاه امام خمینی با بیان اینکه در طول سالهای گذشته برای توسعه فرودگاه امام وابسته به تحریمها نبودیم، گفت: در صورت توافق ایرلاینهای خارجی و شرکتهای خارجی ترازنیتی به فرودگاه امام بر میگردند.
به گزارش
نسیم اقتصاد، سعید چلندری، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره احتمال ورود سرمایهگذاران خارجی جدید به فرودگاه امام خمینی و توسعه شبکه پروازی در صورت توافق با آمریکا اظهار داشت: در حال حاضر و در شرایط تحریمی در فروگاه حضرت امام خمینی 250 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده که 50 هزار میلیارد تومان آن به اتمام رسیده که البته بخشی از این سرمایهگذاریها از سوی شرکتهای خارجی انجام شدهاست.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری در فرودگاه امام را وابسته به شرایط بینالمللی نکردیم و در طول این سالها از هر ظرفیت و فرصتی برای توسعه فرودگاه استفاده شده است که نتیجه آن سرمایهگذاری 250 همت سرمایه گذاری بوده، ادامه داد: باید باید توجه داشت که توان داخلی در سرمایهگذاری در بخش فرودگاهی به ویژه بخشهای فنی کمتر از خارجیها نیست و در سالهای سخت تحریمی از توان داخل استفاده کردیم.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با تاکید بر اینکه وابسته به تحریم نبودیم، گفت: در همین شرایط سخت تحریمی پروژه توسعه فرودگاه امام را کلید زدیم و در صورت توافق و رفع تحریمها هم اولویت با توان داخل کشور است.
چلندری ادامه داد: اما در صورت توافق اتفاق مثبتی که رخ میدهد این است که تعداد پروازهای فرودگاه امام افزایش پیدا میکند و شاهد برگشت شرکتهای هواپیمایی اروپایی به شبکه پروازی کشورمان خواهیم بود که نتیجه این افزایش ورود ایرلاینهای خارجی به فرودگاههای ایران افزایش درآمدها خواهد بود.
وی با بیان اینکه از آثار توافق میتوان به رونق فعالیتهای شرکتهای هواپیمایی کشورمان اشاره کرد و مشکل پرواز اروپایی ایرلاینهای ایرانی برطرف میشود، تاکید کرد: توافقات پروازی بین کشورها دو طرفه است یعنی اگر ایرفرانس به ایران پرواز داشته باشد، ایرلاینهای ایرانی هم میتوانند به اروپا پرواز داشته باشند و مجوزهای فرکانس پروازی بین کشورها دو طرفه است.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با اشاره به احیا و تقویت برنامه ترانزیت هوایی از فرودگاه امام در صورت توافق اظهار داشت: در برجام یکی از مذاکرات خوب با شرکتهای خارجی با شرکت
DHL بود که در صورت توافق و رفع تحریمها یکی از برنامههای صنعت هوانوردی کشور اجرای برنامه ترانزیت هوایی است، که با همکاری با این شرکتهای خارجی به دنبال تحقق این هدف خواهیم بود.
چلندری همچنین با درباره تعیین تکلیف حضور شرکت هلندی ناکو که در مدت زمان برجام به عنوان مشاور طرح توسعه فرودگاه امام در کشورمان حضور داشت، گفت: ناکو را حذف نکردیم و ناکو هم فرودگاه امام را کنار نگذاشت بلکه در این مدت ناکو را در وضعیت «استندبای» قرار دادیم چراکه دیگر پرداخت دلاری به شرکت خارجی توجیه نداشت. اما اگر توافق صورت بگیرد ناکو را برای نظارت بر روند توسعه فرودگاه امام فعال میکنیم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
در حالی که تهران پنجمین سال پیاپی خشکسالی را پشت سر میگذارد، کاهش 45 درصدی بارندگیها... 16 اسفند 1403
مراکز آموزشی، دانشگاهها، مدارس و ادارات استان تهران فردا تعطیل است. 6 اسفند 1403
در جدیدترین آگهیهای اجاره مسکن در شهرستان پاکدشت استان تهران، برای اجاره آپارتمانی 60... 10 بهمن 1403
12 شب تا 2 بامداد ساعت اوج تصادفات فوتی در پایتخت اعلام شد. 10 دی 1403
شعب کشیک بانک صادرات ایران در استان تهران در روز تعطیل یکشنبه 25 آذرماه، فعال و آماده... 25 آذر 1403
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: امروز (سهشنبه، 16 مردادماه) خبر صدور نوتام... 17 مرداد 1403
آیین نامگذاری و پلاککوبی خیابان و بزرگراه شهید آیت الله رئیسی پس از پایان جلسه هیات... 3 مرداد 1403
نایبرئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره توافقنامه انتقال گاز روسیه به... 30 تیر 1403
نظرات شما