دستور استاندار مرکزی برای واگذاری فوری زمین جهت...
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: استاندار با صدور دستوری...19 اسفند 1403
شاخص کل بورس تهران با افت 35 هزار واحدی به تراز 2 میلیون و 754 هزار واحد کاهش یافت.
به گزارش نسیم اقتصاد، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه، 18 اسفند) با کاهش 35 هزار و 558 واحدی به 2 میلیون و 754 هزار واحد سقوط کرد. شاخص هموزن 10 هزار واحد منفی شد و به تراز 814 هزار و 62 واحد افت کرد.
ارزش کل بازار در کانال 8.7 هزار همت قرار دارد و ارزش معاملات امروز بورس های تهران و فرابورس 120 همت بود که 5.4 همت آن ارزش معاملات خُرد است. 1300 میلیارد تومان خرج پول حقیقی ها از بازار (بورس های تهران و فرابورس) رخ داد و 2 هزار و 62 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق های با درآمد ثابت خارج شد. اما 554 میلیارد تومان به صندوق های طلا و سکه وارد شد.
2 نماد معاملاتی شتران و فملی با به ترتیب 118 و 116 رکورددار خروج پول حقیقی ها و دو نماد خودرو و فزر با به ترتیب 46 و 39 میلیارد تومان شاهد بیشترین ورود پول سرمایه گذاران حقیقی بودند.
فرابورس هم 394 واحد مننفی بود و در جایگاه 25 هزار و 59 واحدی ایستاد.
در بورس کالا هم اکثر نمادهای صندوق طلا و سکه رشد مثبت داشتند و بین یک تا حدود 6 درصد افزایش ارزش واحدهای سرمایه گذاری را رقم زدند.
در تالار معاملات نفت، گاز و حامل های انرژی بورس انرژی 15 معامله به ارزش 54.6 میلیارد تومان و در تالار برق این بورس 3 فقره معامله به ارزش 694 میلیون تومان ثبت شد.
معاون وزیر نیرو با اشاره به کاهش 41 درصدی بارندگی نسبت به میانگین بلندمدت و بروز یکی از... 19 اسفند 1403
با کاهش تنها دو درجهای دمای وسایل گرمایشی، میتوان روزانه 50 میلیون مترمکعب در مصرف... 8 اسفند 1403
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از کاهش محسوس... 6 اسفند 1403
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: با تمهیدات اندیشیده شده انتظار داریم در روزهای اتی... 5 اسفند 1403
سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که از امروز تا سه شنبه در نوار شمالی کشور و طی روزهای... 3 اسفند 1403
قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران اعلام شد. 2 اسفند 1403
رئیس هیئت مدیره انجمن CNG گفت: یکی از مهمترین دلایل وابستگی به واردات بنزین، بیتوجهی... 1 اسفند 1403
معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به اینکه روزانه بیش از 300... 30 بهمن 1403
نظرات شما